• Niinhän siinä sitten kävin, että pipariksi meni koko pentusuunnitelma. Progesteronitestin vastaus oli 11.2 eli tarkoittaa sitä, että myöhässä ollaan. Eläinlääkäri sanoi, että pieni mahdollisuus ois olemassa, samoin tuumas Honkapirtin Anu, jolle hädissäni soittelin. Käytiin vielä pikaisesti treffaamassa Leeviä ja Taavia, oisko Nappi innoissaan miesseurasta...ei ollut. Pähkäilin ja pähkäilin, että mitä tekisin. Proge otettiin ma ja jos yöjunalla Hesaan menisin, oisin siellä ke aamuna. Lukemat ovat luultavasti silloin jo niin korkeita, ettei ois mitään järkeä lähtä reissaamaan sinne asti. Kokeillaan uudestaan puolen vuoden päästä vähän viisaampana ja vähän aikaisemmin. Kisakautta ajatellen ois pennut tullut hyvään saumaan nyt, mutta ei kun ei. Sanna kuitenkin lupas pitää Elviksen viriilinä, joten keväällä toivottavasti päästään treffeille asti.
Mietiskelen nyt jatkanko tätä "pentublogin" kirjoitusta muuttaen tämän treeniblogiksi, mutta en tiiä oonko niin reipas. Let´s see. No kirjoitetaan nyt vaikka tämänpäiväisistä olohuonetreeneistä. Eli harkattiin Napin kans monenlaista pientä avo/voi-luokan jutskaa. Uutena aloitettu peruuttaminen voi-luokan askeleita varten. Kyllähän se peruuttaa, loikkien. Kaikki jutut pitää muutenkin aina tehdä vähän "yli". Esim. pelkkä sivulletulo pitää tehdä loikaten, kädestä puraisten ja persusta asetellen kymmeneen eri asentoon ennen kuin se on asennossa. Huoh. Tunnariharjotusten kanssa siirryttiin ulos ja hyvin se omansa löysi.

Miksiköhän tuo eka kappale meni tuon näköiseksi, varmaan painoin tietämättäni jotain asetusta, vitsi mää en ymmärrä näitä koneita. Saa nähä kauanko kestää ennenkuin opin tähän blogiin kuvia siirtämään...Ohjeet oli ainakin mulle täyttä hepreaa.