Alotetaanpa tarina tuosta kolarista eli päivä alko kivasti, kun täräytin edellä olevan auton puskuriin pahki. Olin melkein jo perillä duunissa, kun viimeisessä mahdollisessa risteyksessä täräytin sitten edellä olevaan autoon. Olin jo ihan kurat housussa, että  minkälaiset vaurioit autoissa on, mutta kummassakaan ei näkynyt mitään. Toisen auton puskurissa oli pieni naarmu, joka omistajan mukaan ollut vissiin siinä ennenkin, meidän autossa ei näkynyt mitään. Toivottavasti se nyt ei vaihda mielipidettä, että ei sitä naarmua oikeastaan ollutkaan aiemmin. Kotona huomasin meidän auton etupuskurissa pienen halkeaman eli aikasta vähällä selvittiin!!

Mulla oli tänään lyhyt päivä töissä, kotia päästyä aateltiin suunnata koko pesueen kanssa jäälle, kun oli niin koria ilma. Sieltä sitten jatkoin suoraan spinningiin. Illan päälle vielä siivoilin ja nyt oonkin ihan raato.

Sain eilen uuden puhelimen, sen käyttö tuottaa vielä hankaluuksia. Esim. tänä aamuna se ei herättänyt mua ollenkaan, onneksi Taika-herätyskello heräs seiskalta niin kerkesin töihin. No puhelin on kuitenkin aika hieno kapistus ja siinä on kunnon kamerakin ja bluetooth-kuuloke, joten nyt passaa lenkkeilessä raatailla, kun ei tartte luuria pidellä korvalla. Nappailin puhelimellä tänään joitain kuvia ja kokeilen niitä nyt liittää tänne
1355027.jpg

Tässäpä kuva työpaikan kahvihuoneesta, todella viihtyisän näköinen kammari...Kiva paikka kuitenkin on, ehkä koko puljun paras huone. Monet naurut on täällä naurettu. Noiden kahden kaulailevan kanssa ehkä eniten, hörhöä porukkaa:)

1355037.jpg

1355040.jpg

Tuossa sitten pari kuvaa tämänpäiväiseltä reissulta jäälle. Eikö ollukki ilma kuin morsian?

Meille tulee pääsiäisenä kauan odotettuja vieraita kun Api pesueineen saapuu vierailulle. Kauanhan noita onkin jo ootettu, syksyllä viimeksi käyneet. On niin kiireistä porukkaa....Eero tulee agilityyn ja Cini? näyttelyyn. Pikku-Cini vois yrittää samalla tuota Vinskin shelttikuumetta kääntää takas bortsuihin!

Ens viikon oonkin sitten töissä keskussairaalassa keuhkopolilla. Ei kun meen sinne viikoksi oppiin, kun musta tehdään astmahoitajaa ja sitten seuraavan viikon pidänkin meillä astmavastaanottoa. Saas nähä kuinka tuo oppiminen sujuu.

Huomenna ja su meillä ois jokunen tunti agitreenausta, kun Emilia Rainetoja Järvenpäästä saapuu meitä kouluttamaan, kivaa!Näitä vierailevat kouluttajat on kyllä todella hyödyllisiä, että pysyis edes vähän perillä mitä tuolla maailmalla tapahtuu.