Leppoista launtaipäivää tässä vietetään maha pullollaan sohvalla maaten...Tänään ei oo tullu kyllä mitään erityisen hyödyllistä tehnyt, no leiponut oon rahkapiirakkaa ja kinuskipiirakkaa, siksi kai tuo mahakin  on täynnä. Meinasin tänään saada uuden puhelimen, mutta eihän se sitten niin helposti mennytkään. Gigantissa oli kytkykauppatarjouksena näpsäkkä nokialainen, mutta tietokoneyhteydet oli dna-firmaan jotenkin solmussa, joten sopimusta ei saatu tehtyä ja sinne se hieno pronssikuorinen kaunotar jäi.

Napin kanssa eilen aloittelin uudelleen tunnaria ja kaukoja (istu-seiso), syksyllähän nittä treenasin, mutta hösellykseksi ne loppujen lopuksi meni, joten pidettiin sitten muutaman kuukauden tauko. Tunnariin kokeilen nyt uutta konstia eli laitan makupalan oman kapulan alle, jospa se sillä tarkemmin keskittyis itse asiaan. Syksyllähän harjoteltiin Mujusen Salmen kirjan oppien mukaan ja junnattiin sillä yhdellä kepillä aika kauan ennen kuin vaikeutta lisättiin, mutta  loppujen lopuksi se meni siihen, että Nappi panosti vauhtiin; kapula kuin kapula kävi, kunhan se nopeasti noudettiin. Ihan hyvin on nyt tämä konsti toiminut, saas nähdä kuinkan  kauan..?Ihan mukava treenailla noita voi-luokan juttuja, eihän sitä tiedä vaikka pääsis tämän vuoden aikana kisaamaankin...???Välistä käynyt ajatuksissa (toki ihan vaan pikaisesti), että voisikohan tuosta Napista tulla jopa TVA?????No ehkä sitä nyt on vaan niin toiveikas, kun takana hyvin menneet kisat.

Illasta kylästelivät Arto ja Niina (+ Tea ja Tuukka), katseltiin Hapiksen kisavideoita, argh mitä ihmettä me tehdään kolmosluokassa...Niinan kans juteltiin, että oon niin jumiutunut yhdenlaiseen Onninaikaiseen ohjaustyyliin, joka myös Napilla on toiminut hyvin näihin päiviin saakka. Nyt kun vauhtia on saatu lisää, niin ei enään tuo tyyli toimikaan. Siinäpä vasta hommaa yrittää tuota kaavaa muuttaa, mutta kaipa se ajan kanssa voisi onnistuakin. Koirassa ois kyllä ainesta, kunhan ohjaajalle saatais tehtyä jotain!

Nyt alan kampaamaan Nappia, pesin sen tuossa alkuviikosta ja en oo saanu aikaiseksi kammata sitä, joten aika tupposelta kaverilta tuo alkaa kohta näyttämään.

Ai niin, mulle on myönnetty kennelnimi!!!Sitä vaan en tiedä mikä se on, ku ei tällä hetkellä oo pörssissä ylimääräistä lunastaa sitä postista (150 e). Vaihtoehtojahan mulla oli neljä, joista yksi on ainakin poissuljettu, kun sellainen olikin olemassa, vaikka olin muka toisin katsonut. Ans kattoo.