Lukijoiden (Api) pyynnöstä päivitetään blogia. Apia kuulemma ällöttää niin kovasti tuo kakuntekele, ettei voi näillä sivuilla enään käydä. Arvaapa mikä sua odottaa kun seuraavan kerran tuut Roihin...Ihanainen nallekakku!

Aikaa vierähtänyt niin paljon etten enään muista mitä mun todella aktiivisessa elämässä on tapahtunut. No oon käyny töissä ja siivonnu, hoitanu lapsia ja ulkoiluttanut koiria, siinäpä se lyhykäisyydessään. No käytiin me työporukan kanssa Luostholla lysthinpidossa ja jo vain lystiä olikin!!Meitä oli kahdeksan hengen valiojoukko pitämässä tk:n mainetta yllä ja varmaan ihan hyvin pidettiinkin...Eli reissu oli 19.-20.4. Lähettiin la aamuna klo 8.30 kahdella pirssillä, käytiin shoppailemassa sapuskat paikallisesta kalliista kaupasta (niin kallista ettei raaskinut edes juustoa ostaa :)) ja majoituttiin meidän hienoon mökkiin. Rinteeseen lähettiin puolenpäivän aikaan, mulla oli lumailauta lainassa ja Piialla kanssa, joten me urheina viiletettiin rinnettä alas. No viiletettiin ja viiletettiin, rinteessä oli pieni kohouma, joka jouduttiin kapuaan ylös, ku vauhti lopu. Polvet aivan mustelmillä siitä raahautumisesta. No loppuajasta tämä nyppyläkin kyllä suoritettiin ihan kunnialla. Eka kertaa menin laudan kanssa ankkurihissilla ja se olikin kaikista jännittävintä, seisoin koko matkan ku sotilas, kulmakarvaakaan ei uskaltanut liikuttaa ettei olisi kaatunut. Olin ihan varma, että katkaisen jonkin paikan päivän aikana, mutta näin ei käynyt, ruksi seinään!Eikä tapahtunut mitään muutakaan kauheaa, vaikka Piia manasi jo etukäteen, että jotain hirveää tapahtuu, ku matkan suunnittelu oli niin hervottoman hauskaa. Ilma oli kuin morsian, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, osa porukasta nautti auringosta "kyrpiäiset" päässä terassilla. Illalla pojat sai työn ja tuskan takaa viriteltyä karaokevehkeet kondikseen ja ilta menikin laulaessa. Meikkis oli unohtanut ottaa kaukosäätimen mukaan ja jouduttiin laulaan biisit aakkosjärjestyksessä. Meillä oli semmonen levy, jossa on noin sata biisiä ja ainakin satumaahan asti päästiin ehkä pidemmällekin, mutta muistikuvat loppuu tuossa vaiheessa...Yöllä painuttiin sitten paikalliseen yökerho Karhuun, joka olikin varsinainen menomesta. Ku tultiin kylpylään missä tuo yökerho on, ei näkynyt ristinsieluakaan, mietittiin jo ollaanko oikeassa paikassa. No yökerho löytyi, semmoinen karaoke-yökerho, eli välillä veisattiin ja välillä kuunneltiin dj:n aarteita. Käytiin porukalla laulamassa herkästi mombasaa ja päivänsäde ja menninkäinen, oli varmasti kaunista kuunneltavaa. Aamuun asti meni ja parin tunnin unien jälkeen taas piretinä ylös, kämpän pesua, tiskausta ja silleen. Kaikenkaikkiaan onnistunut reissu, kukaan ei tapellut, möllöttänyt tai loukannut itseään. Ensi vuonna lähetään sitten Pyhälle!

Mitähän muuuta mun eloon kuuluis? En mää kyllä muista yhtään mitä huhtikuussa olisi tapahtunut, apuva!!No ei voi kirjoittaa, kun ei muista. No Taikalla elko eilen uimakoulu, oli aika mellevänä ku pääsi yksinään altaaseen tai no olihan ne opet siinä mukana. Koiria en oo oikein jaksanu koulia, agilityesteitä ei olla nähty sitten pääsiäisen...Napille juoksua ootellaan, että se pääsis miehelään, kuulemma sulhanen siellä jo  innoissaan oottelee. Epäilen vaan vahvasti, että tuo tuleva morsian on vähemmän innoissaan, mutta ei auta itku markkinoilla. Mulla on koko ajan semmoinen olo ettei tuo pentuprojekti tule onnistumaan, mutta toivottavasti olen väärässä.

Eilen soitti Sari Salosta, että oisivat vappuna tulossa kyläilemään, mutta ku meille on jo vieraita tulossa, niin tulevat sitten parin viikon päästä pidennetylle viikonlopulle, kivaa! Ei olla nähtykään sitten kun viime kesänä. Ja ylihuomenna tulevat sitten toiset vieraat eli tämän vuoden toinen parisuhdevkonloppu, Kamppiset kauhavalta ja Eilolat oulusta, säpinää tulee riittämään.

Se on moro!

Kuvia  laitan kunhan saan ne kamerasta ulos.