Ootteko käyny netissä kakku/ruokablogeissa (esim.hellapoliisi) joissa esitellään toinen toistaan komeampia luomuksia? Siellä on monesti myös erilaisia nallekakkuja, joita ollaan tyttöjen kans ihasteltu. Ostin joskus viime vuoden puolella nallekuvioidun silikonikakkuvuoan, jota ei jostain kumman syystä ole vielä kertaakaan käytetty. No oon Tipsulle lupaillu nallekakkua synttäreille, joten aattelin tänään tehdä sellaisen harjoittelukappaleen, että oon sitten iskussa viikon päästä kun pitäsi synttäreille kakkua vääntää. Täytteenä banaaniviipaleita ja mansikkarahkaa, nam. Ehkäpä olisi kuitenkin aiheellista hieman vielä hioa tuota viimeistelyä, ei IHAN näytä samalla kuin noilla muilla kakkubloginpitäjillä...Tytöt kyllä hehkutti siinä vieressä (en antanu niiden osallistua koristeluun ettei menis pieleen), että äiti on maailman paras leipuri. Vinski oli hengessä mukana "wau kun tulee hieno kakku" tai "kyllä äiti on taitava kakuntekijä"-kommenteillaan. No tässä tämä luomus sitten on, ottakee oppia :)

1440810.jpg


No ehkä maku on sitten hieman parempi kuin ulkonäkö, ei olla uskaltauduttu vielä maistamaan. Muutenkin oon ollu tänään reipas, koko päivän puuhastellu jotain eli tehny hommia koko viikon edestä, kun oon vaan lötköttänyt. Jumpallakaan en oo käyny koko viikkona, osaltaan mahataudin takia, toisaalta vinski ollu joka päivä koulussa, myös eilen (klo 18 asti!) ja tänään neljään asti. Ja arkisin koulupäivät on ollu klo 20 asti monena päivänä. Huomenna taas 20 asti koulua, joten taidan keskittyä mahan kasvattamiseen eli syömiseen ja löhöilyyn myös ens viikolla. No kiitos mahataudin se syöminen ei tällä viikolla oo ollu yhtä aktiivista kuin  yleensä. Kauhavan poppoolla on sama tauti, Sarin kans on päivittäin vaiheltu kuulumisia mahataudin tiimoilta keskittyen ulosteen koostumukseen, väriin jne. On nimittäin pitkäkestoinen tauti; mulla alko jo tiistaina ja vielä eilen ripuloin ja olo ällöttävä. Tänään alkaa olla jo normaali olotila. Että sellainen sairaskertomus.

tein muuten tänään tytöille tuonne leivinuunin pankolle hienon oleskelutilan. Ensin kuurasin sen noesta (ei olla pesty koko aikana kun ollaan asuttu täällä...) ja roudasin kaiken särkyvän pois leivinuunin tasoilta (tänään hajos yks kukkamaljakko)vein ylös ison maton ja tyynyjä. Siellä ne dypsyt on sitten lueskellu ja pällistelly. Saa nähä milloin ensimmäinen tippuu pää eellä tuohon kivilattiaan..?!

Nyt pitäis lähteä maistamaan kakkua ja sitten koirien kans lenkille. Loppuillan pyhitänkin sitten perheelle. Niin varmaan...aattelin töllätä illan telkkua mielenkiinnon kohteena american idolsit ja suomen huippumalli haussa, niitten jälkeen joutaakin jo nukkumaan.

Vielä pari kuvaa
Keväinen Rovaniemi tänään
1441158.jpg

Tipsu oli tehny päiväkodissa piirrustuksen, joka tulee ilmoitustauluun leikkikentälle

1441167.jpg

Ja sitten Api my friend parhaimmillaan (otettu pääsiäisenä kun Api oli talkoilemassa koirakisoissa, hmm...talkoilemassa....:))

1441178.jpg

Ja täräytetään vielä kuva, kun oltiin Lelu-Hepulissa eilen typsyjen kans, siellä on tollaset hauskat peilit

1441184.jpg