Oltiin tyttöjen kanssa puolitoista viikkoa lomailemassa ja sillä välillä Napin  mahasta on tullut valtavan suuri. Mittasin just vyötärönympäryksen ja se oli 67 cm ja nyt on 59. vrk menossa. Mahanympärys on siis kasvanut 15 cm reilussa parissa viikossa. Saas nähdä kuinka monta palleroista sieltä maailmaan putkahtaa. Ihanasti pentujen liikkeet tuntuu kun kättä pitää vatsan päällä. Hyvin pirteä Nappi on edelleen, syö ja jaksaisi leikkiäkin jos sille lupa siihen annettaisiin. Tänään pikkasen treenattiin uudella wubba-lelulla, jollainen kuulemma kaikilla kunnon  koiraharrastajilla on ;) No nyt on meilläkin. Käytiin tuhlaamassa Napin lahjakortti Hund o Jaktiin Hapikseen ja ostettiin kongi, wubba ja uusi naksutin. Saas nähdä pölyttyvätkö tuonne  kaapinpohjalle...Samalla reissulla käytiin Ikeassa ostamassa kaikkea pientä, mm. teddykarvamatto pentulaatikon pohjalle. Oltiin Taikan kanssa kahdestaa liikenteessä, kun Tipsu oli mennyt jo viikkkoa aikaisemmin mummun kans junalla Raaheen. Oli tyttö oppinut siellä virkkaamaan! Raahessa me sitten pällisteltiin viikko, vikkelästi aika meni vaikkei mitään ihmeellistä tehtykään. Raahessa oli Pekanpäivät, joten käytiin perjantaina se Dingo (+Tuomari Nurmio ja Virve Rosti) kuuntelemassa. Dingo aloitti soittamaan jo 21.30, Apin kanssa kerettiin paikalle vasta 22.30. No kerettiin me jokunen biisi kuunnella. Ihana oli olla vaan hengailemassa, kun parina aikaisempana vuonna oon ollu järkkärinä ja koko ajan piti kytistellä tappeluita, piilopulloja, sammuneita ja muuta kivaa. Lystiä siis oli ja aamuyöhän asti meni, seuraavana aamuna oli vaan hiukan heikolla hapella. Mutta ei auttanut ku kärsiä, kun kerta itseaiheutettu olotila. Samoilla silmillä lähettiin sitten Apin ja Neten kanssa Lappeenrantaan ajeleen bortsujen erkkariin klo 00.30, perillä oltiin 9 aamulla. Kirosin Apille, että hölmöläisten hommaa lähteä toiselle puolelle Suomea ajeleen, mutta onneksi lähtiin , sillä Cini voitti suuren junnuluokan ja sai sertin ollen myös paras juniori. Gia voitti nuortenluokan. Takaisin lähettin klo 17 aikoihin ja kotona oltiin maanantaina klo 01. Minä sain sentään aamulla nukkua pitkään, kun mummu oli lastenvahtina, mutta Api meni kuudeksi töihin!

Tiistaina lähettiin tyttöjen kanssa Kauhavalle Sarin ja kumppaneiden luokse. Keskiviikkona oltiin Power Parkissa, se on kyllä tosi siisti huvipuisto, täytyy suositella kaikille! Se oli Tipsun mielestä kesän paras päivä! Oltiin siellä 7 tuntia ja aika meni kyllä ihan siivillä. Paitsi sillon alkoi vähän tökkimään kun erehdyin menemään Tipsun kanssa mustekalaan kauheaan kieputukseen, joka tuntui kestävänkin ikuisuuden. Sen jälkeen oli samanlainen olotila kuin Dingon keikan jälkeen, eikä minkäänlaiseen pyörivään häkkyrään voinut edes vilkaista! Kauheita nuo huvipuistolaitteet...mun mielestä paras oli kummitusjuna, se meni tasaisesti. Käytiin kahtena päivänä myös luonnonhelmassa uimassa, elikä hiekkakuopilla ja oli kyllä tosi lämmintä vettä! Tytöt oli ihan touhuissaan. Sarin kanssa käytiin myös Seinajoella shoppailemassa, mutta aika halvalla selvittiin.

Perjantaina palattiin Raaheen. Sinne oli saapunut poissaollessa Turkka ja Piia sekä Ukko-koira, joka tuntuu aina vain yhtä valtavalta. No onhan sillä säkäkorkeus melkein 70 cm. Piia houkutteli mut viekkaudella ja vääryydelä tunnin juoksulenkille, josta selvisin aika lailla kunnialla. Hitaastihan me juostiin, mutta juostin kuitenkin. Nyt yritän aloittaa juoksuharrastuksen ja käydä kolmesti viikossa juoksemassa. Tänään kävin taas tunnin lenkin, olen niin ylpeä itsestäni!Turkka ja Piia olivat menossa kuukaudeksu pohjois-Norjaan juoksemaan ja kalastelemaan, Turkka kyllä tekee samalla töitä. Turkka oli ihan jännänä toimiiko niiden nettiyhteys siellä, sillä jos ei toimi, niin kylmä kyyti kotiin työntekoon odottaa...

Launtai-iltana tultiin takas kotiin, matkalla moikattiin Kemin mummu ja pappa ja käytiin taas ikeassa hakemassa pentualustaa ja muuta pientä...Koirat oli touhuissaan kun emäntä saapui kotia! Napin lämpöjen mittaus aloitettiin silloin lauantaina ja mitään eriyistä ei niiden suhteen ole vielä havaittavissa.

Sunnuntaina laitettiin makkariin uusi lattia, sellainen kuultovalkoinen tammilaminaatti, oli kyllä tosi hieno! Vinski oli saanut tapetoitua makkarin seinät meidän poissaollessa ja nyt se on sitten valmis. Tai no ovet puuttuu ja listat ja verhotanko+verhot, mutta ne on pikkujuttuja. Taidampa laittaa kuvan siitä kammarista. Niin ja olihan se Vinski tehnyt pentulaatikonkin, ainoa pieni fiba oli, että se lista, joka kiertää pentulaatikon reunoja suojatakseen pentuja litistymästä emän ja reunan väliin, niin se lista oli laitettu ihan sinne alareunaan, joten ei siitö ihan vastaavaa hyötyä ole...huhhuh, olipa pitkä lause...

Nyt taidan painua pehkuihin tuonne uudistuneeseen makkariin, hyvää yötä!

Niin, no niitä kuvia vielä. Eli pari kuvaa Minniestä, tyttö on 12 vuotta, mutta eipä juuri päällepäin näy!
1711534.jpg

1711538.jpg


Ja sitten tytöt hurvittelemassa huvipuistossa
1711540.jpg

1711542.jpg

1711546.jpg


Tipsu uimassa, äiti unohti uusiin uimalaseihin tarrat paikoilleen.
1711549.jpg

Saanan ja Miisan Söpö-kani. Nimensä veroinen...

1711554.jpg

Käytiin paluumatkalla Kauhavalta Kalajoen hiekkaräkillä kahlailemassa
1711556.jpg


1711614.jpg
Odottava äiti tänään. maha näyttää kyllä aika pieneltä tuossa kuvassa
1711599.jpg
Tässä se uudistettu makkari. Vähän tuollainen japanilaishenkinen, jollainen sen ei kyllä pitänyt olla...
1711604.jpg