ja blogi on jääny päivittämättä...Kyllä tää on vaikeaa. Pennutkin on kerennyt täyttää tässä välissä jo seitsemän viikkoa!Mietitäämpä eloa taaksepäin...

No pennut täytti kuusi viikkoa ja kävivät tohtorin vastaanotolla. Kaikki käyttäytyivät tosi reippaasti, heiluttelivat häntää eivätkä inahtaneetkaan kun siru pistettiin paikoilleen. Eläinlääkäri sanoikin, että onpa rohkeita pentuja! Niin ja ei niistä mitään vikaakaan löytynyt, Jaakollakin molemmat kivekset olivat paikoillaan.

Perjantaina meille tuli Api, Ninni ja Nette sekä pari bortsua. Olin järjestänyt Apille yllätyksen ja hommannut liput Mamban keikalle Pohjanhoviin. Vähän kiirettä pukkas, kun Api oli Roissa vasta puoli kymmenen aikoihin illalla ja sitten piti vielä puunata ittensä ja valkata vaatteita ja ottaa pari huikkaa ilolientä. Lystiä oli, vaikka heti alkuillasta multa katkes kengänkorko. Ensimmäistä kertaa elämässäni mulla oli korkkarit jalassa ja heti kävi näin. Mua ei siis ole tarkoitettu hienoksi ladyksi. No katkennut korkkari takataskuun ja toinen kulki käpälässä mukana. Sitten ei auttanut kuin avojaloin tepsutella pitkin Pohjanhovin limppisiä lattioita, jak!Onneksi oli vain tahmaläiskiä eikä lasinsiruja...

Mitähän muuta viikonloppuna tapahtui. Argh, en enään muista. Vieraita kävi pentuja katsomassa, joten pullaa tuli TAAS syötyä. Oon varsinainen tonnikeiju tämän pentuprojektin loputtua...

Viime viikolla pennut täytti maagiset seitsemän viikkoa. Meno hurjenee koko ajan kun pennelit laittavat kämppää remonttiin. Pihalle oli pakko tehdä aitaus, kun pentujen karkausinto paheni koko ajan. Ne juoksivat heti ulos päästyään keskisormea näyttäen saman tien seitsemään eri ilmansuuntaan. Eikä puhettakaan, että tottelisivat mitään luoksetulokutsua! Rakentelin sitten pihalle tuollaisen näppärän pentuaitauksen verkkoaidan pätkästä, kompostiverkosta, lasten leikkiputkesta ja toko hyppyesteestä. Varsinainen pihan kaun (h)istus...Vinski sitä vielä tällä viikolla paranteli, kun ne oppi reitit ulos tuoltakin, varsinaisia Houdineja.

Sunnuntaina olikin sitten surun päivä, kun ensimmäiset pennut muuttivat omiin koteihinsa. Jaakko muutti Haukiputaalle Vuonnalan perheen riiviöksi ja Tapsu meni Josssun poppoolle Pattijoelle sijoituskoiraksi, kun en raskinut siitä kokonaan luopua. Tapsusta tuli Luva, koska nimi on enne...Eli tästä voidaan päätellä, että Luvasta tulee isona agilityhirmu! Hirmu olikin heti tänään aloittanut agilityuransa käyden ekoissa treeneissään...Meille tulee hoppu Laikun kans jos aiotaan perässä pysyä. Luvan seikkailuja voi seurata Jossun blogista www.jofli.vuodatus.net.
Sinikka lähti tänään Kemijärvelle Monosen perhettä ilahduttamaan ja tottelee (toivottavasti tottelee...) tästä lähtien nimeä Lisbeth eli tuttavallisemmin Lissu.
Parin viikon päästä muuttaa Täplä omaan kotiinsa tänne Rovaniemelle.
Marsu ja Pippuri etsivät vielä omaa kotia. Molemmissa on ainesta vaikka mihin; ovat tosi reippaita, rohkeita ja avoimia otuksia. Jos joku kiinnostui niin ota yhteyttä!

Nyt painun unten maille, huomenna on työpaikan liikuntapäivä.

Ja keskiviikkona eletään katastrofaalisia aikoja eli katastrosiharjoitusta pukkaa...jännittävää...