1902156.jpg

Nämä kaksi kaverusta ovat yhä sitä omaa kotia vailla. Molemmat ovat schapea parhaimmillaan; ystävällisiä ja avoimia hännänheiluttajia, rohkeita ja reippaita karvapalloja, aktiivisia harrastuskavereita ja täynnä tulta ja tappuraa! Siis luonnetta näistä löytyy, mennään eikä meinata ja mitään ei pelätä! Kovasti näitä on kuljeteltu ihmisten ilmoilla, joten mitään peräkammarin tyttöjä nämä eivät ole. Eikä ulkonäkökään mielestäni ole lainkaan hullumpi.

Pentuja on meidän huushollissa siis vielä neljä; Ruusu jää meille, Täplä lähtee omaan kotiinsa ensi viikolla ja Marsu ja Pippuri odottavat omaa emäntää/isäntää. Kaikkia on kuitenkin kuljeteltu maailmalla (ehkä liikaakin...). Autoiltu on joka päivä ja häkissä matkustavat varsin mallikelpoisesti. Koirakentällä ollaan käyty melkein joka päivä; välistä ihan omalla porukalla ja välistä kattomassa muita. Yksitellen oon pyrkinyt näitä käyttämään myös etteivät totu vain laumassa kulkemaan. 

Maanantaina oltiin epävirallisissa agikisoissa ja pennut yritti haastaa Ella-tanskandoggia...Ella katsoi parhaaksi väistyä takavasemmalle...sitä oksetti nuo pikku monsterit ihan toden teolla. Eilen mulla oli pennut mukana kun olin vetämässä agiharkkoja, Reetta niiden kanssa touhusi ja samalla vähän piti silmällä tuota ihmisjälkikasvuakin, kiitos siitä! Viikonloppuna käytiin joen rannalla tutustumassa vesielementtiin, hauska kun ne juoksenteli veteen Surun ja Napin perässä ja sitten oli aivan ihmeissään, että mihin hiivatin lammikkoon ne joutui. Pippuri taituroi rantakivilla ja molskahti rantaveteen. Onneksi oli piiitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen päivä niin eivät vilustuneet. Yllättävän hyvin pysyi lauma kasassa, Napin perässä juoksentelivat hiekkakentällä miljoonaa ja olivatkin sitten yltäpäältä hiekassa tämän kaiken jälkeen. Onneksi tuo karva on vielä lyhyttä...!

Nyt pitäs vielä joku päivä käydä tuolla kaupungilla hengailemassa, se ois tämän viikon projekti. Sittenhän niille vois suoda jo jonkun lepopäivänkin...koiraparat ovat kohta ihan burn out...:) Mikähän ois se kultainen keskitie noiden elämyksien saamisessa, sanokaa viisaat...?

Nyt jatkan työntekoa, jatkan myöhemmin ja lisään pari kuvaa.

Hauskaa päivänjatkoa!