Se on sitten lumi saapunut tänne pohjolaankin, nyt pitää vain toivoa, että olisi pysyvästi. Eihän se tietetnkään ole, mutta toivoahan aina saa. Ekat lumet tälle vuodelle näin perjantaina kun ajeltiin tyttöjen ja koirien kans Raaheen viikonlopun viettoon. Lunta tuli oikein olantakaa varmaan kertalaakista 20 cm. Keli oli ihan kammottava ajella, autoja oli pitkin tienposkia ja välillä ajeltiin pitkiäkin pätkiä letkassa 20-40 km/h. Mulla palaa tuommoisessa köröttelyssä hihat ja sainkin sitten hommattua tyyrimmänpuoleisen passikuvan matkan varrelta...No hengissä päästiin perillä vaikka välistä teki kyllä mieli luovuttaa ja jäädä suosiolla matkan varrelle yöksi. Tytöt oli innoissan lumesta ja pyöräyttivät lauantaina heti usemman lumiukon. Minäkin osallistuin (niin kuin kunnon äidit konsanaan) ja tökkäsin ukoille porkkanat päähän kiinni. Koirat ne sitten viikonlopun aikana kävivät syömässä:) Apin kans käytiin lauantaina tutustumassa Raahen yöelämään, joka on taas todetusti aivan onneton. Sunnuntaina lähettiin takaisin Rovikseen ja napattiin mummeli matkaan tyttöjen suureksi iloksi.

Muuten mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Päivät vaan vaihtuvat ihan hirvittävää vauhtia ja mitään ei saa edes tehtyä. Koirien kans touhuilu on taas ollu ihan onnetonta, lenkitykset vain ja ei sitten muuta. Tällä viikolla alkavat pyöriä treenit meidän uudessa lämpimässä hallissa, jossa on TEKONURMIMATTO!!!Siis aivan niin luxusta kun vaan voi olla. Jos nyt ei saa aikaiseksi treenata niin mut saa lynkata. Aattelin nyt ruveta käymään torstaisin tottistreeneissä ja pe meillä on agitreenit ja sitten pitää yrittää käydä silloin tällöin myös ihan ittekseen tai Ulliksen kanssa. Jospa ensi vuonna saataisiin joitain tuloksiakin...ehkä...kaunis ajatus...

No laitanpa tuosta Rupsusta joitain kuvia, joita nappailin eilen. Ne on siis laadultaan ihan onnettomia (sitä järkkäriä edelleen odotellessa) ja napsittu täällä sisällä, mutta kyllä siitä koiran erottaa. Ruusuhan täyttää parin päivän päästä 4 kk.

2040809.jpg
2040818.jpg
2040821.jpg
Sitten koko sekalainen seurakunta
2040824.jpg
Surulla on aika polttava katse...mitähän mää oon sille tehnyt...
2040825.jpg