Miksi kukaan ei päivitä tätä blogia????

Mitähän meille. Vielä ens viikko töitä ja sitten alkaa L-O-M-A! Olihan tuo jo aikakin! On se vaan siinä mielessä kurja kun loman ottaa loppukesästä, että yli puolet kesästä menee vähän niinkuin ohi lomaa odotellessa. Töissä ollut aikamoista haipakkaa, tosin nyt alkaa pikkuhiljaa näyttää rauhoittumisen merkkejä. Yleensä koko heinäkuu on ollut tosi hiljainen. Nyt alkaneet ekat soitot siitä milloin saa tulla "sikainfluenssarokotukselle". Elokuussa potti räjähtää varmaan käsiin, kun koulut alkaa. No sitä odotellessa...Päättämätön

Mitähän me ollaan kesän aikana puuhattu. Koiraelämä ollut hiljaista sitten toukokuun puolenvälin jolloin Nappi aloitti juoksunsa. Mulla aina vähän kestää aloittaa tuo treenaaminen uudelleen tauon jälkeen. No viime viikolla käytiiin eka agitreeneissä, joten jospa se taas tästä. Ja koska tottistakaan en ole saanut edes kotona treenattua, ilmoitin sen toko-kisoihinCool Se on varmin keino saada piiskattua itsenä edes hiukan treenintynkää järjestämään. Katsotaan kuinka meille nauretaan siellä, eka kertaa siis voitttajaluokkaa yrittämässä. Tulos ois tavoite. Seuraaminen on tällä hetkellä ihan onnetonta, kun yritän saada sitä edistämistä pois niin se ei raukka nyt oikeen tiedä mitä sen pitäs tehdä. Muut liikkeet saattaa onnistua. Ehkä.

Ruusu ja Vinski on käynyt muutamia kertoja treenaamassa agilityä Unna ja Seijan kans. Molemmilta löytyy intoa hommaan ja hyvin jaksavat kuitenkin itse treenamiseen keskittyä vaikka ihana sisko ois kentän reunalla. Enemmänkin vois tieten treenata, mutta nuo Vinskin työvuorot hankaloittavat tätä operaatiota aika kiitettävästi. Jospa sitten syksyllä onnistuis kun Vinskikin siirtyy säännölliseen päivätyöhön. Heppuli nimittäin valmistui luokanopettajaksi ja sai pestin Yläkemijoen koululle ens vuodeksi, tositosi hienoa!!Pusu 

Juhannuksena käytiin Turkan ja Piian häissä, oli tosi kiva reissu. Ne meni naimisiin pienessä kappelissa keskellä metsää. Tai itseasiassa se kappeli oli niin pieni, että ne vihittiin ulkona. Meidän tytöt toimi morsiusneitoina ja olivat innoissaan pestistä.Nyt ne kyselee, että milloin me mennään naimisiin, että saisivat taas olla morsiusneitoina. Noo, ihan hyvä syyhän se on sekin mennä naimisiinNauruJatkot oli sitten niiden kotona Perttelissä. Niillä on sellainen iso vanha maalaistalo aittoineen ja navettoineen, jonne olivat raivanneet tilat hääjuhlalle. Ja hyvin mahduttiin!!

Samaan aikaan toisaalla eli täällä Roissa oli Unna (High Volts Hocus-Pocus) kunnostautunut näyttelyissä olemalla PN4 hyvällä arvostelulla! Unna kunnostautui vielä enemmän viime viikonloppuna Kemissä kr-näyttelyssä olemalla VSP ja nappasi ekan sertinsä! Onnea Unna ja Seija! Ei hassummin...

Niin ja meidän pikku vauvat täytti 10.7. 1-vuotta!!!Onnea Jaakko,  Unna, Täplä, Luva, Emma, Lissu ja tietty Ruusu!! Niin sen taas huomaa kuinka aika rientää, justhan ne tässä piipersivät. Hyvin on kaikilla lapsosilla mennyt omissa kodeissaan ja kaikki ovat saaneet hienot kodit, joten siinäkin mielessä saa kasvattaja olla iloinen.

Mulla on tässä pitkin kevättä käynyt ajatus uusista pentusista. Vinski ei vaan ole asiasta innostunut, oli sen verran iso projekti viimeksi. Mutta nuo pentujen pissaamat puulattiatkin on vielä vaihtamatta, joten nythän olisi hyvä aika uusille schapevauvoille... Tuo isäehdokkaan miettiminen on vaan aikasta hankalaa hommaa. Elvis oli jotenkin vaan niin helppo valinta, mutta nyt kun olen noita uroksia pitkin kevättä käynyt läpi niin tuntuu ettei vaan osaa päättää. Ja yksi uros minulla on ollutkin jo aika selvänä mielessä pitkän aikaa, mutta nyt sekin on terveydellisistä syistä poissuljettu. Eilen taas pitkän aikaa uroksia kävin läpi ja nyt olisi taas yksi ehdokas, joka erottuu joukosta. Mutta mietitään vielä, Napin juoksu on vasta loppuvuodesta, joten aikaa vielä on.

Kuvia lisäilen myöhemmin, kunhan pääsen omalle koneelle. Mutta Jossu oli laittanut tänään facebookiin kuvan Luvasta pestynä ja puunattuna, joten laitetaanpa se tänne.

 

1247643568_img-d41d8cd98f00b204e9800998ekuva Johanna Flinck

Lisätäänpä niitä kuvia

Tässä Luva normaalimmassa schapelookissa 1-vuotispäivänänsä

1247689346_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kuva Johanna Flinck

 

No enpä näköjään sitten saakaan noita omia kuvia siirrettyä. Tietotekniikka on hieno homma...