Eli kun kasvattaja lorvailee niin joku onneksi jaksaa...

Aloitetaanpa vaikka Luvasta, joka kävi tälle syksylle pyörähtämässä Seinäjoen KV näyttelyssä olemalla hienosti VSP! Luva sai kolmannen sertinsä ja ois saanu kolmannen cacibinsakin jos ois saanut ikänsä puolesta ottaa niitä vastaan....:) Luva esiintyi aika karvattomana versiona ja tuomarikin tuumasi ettei ole ryhmäkehäkunnossa. Toivottavasti Luva ehtii kasvattaa karvoja hiukan seuraavaan koitokseensa eli messarin voittajanäyttelyihin.

Luva jotenkin niin jotenkin itsensä näköisenä, kuva Johanna Flinck

Toinen viikonlopun sankari oli Unna ja tässä tapauksessa yhtälailla Seijakin, jotka juoksivat Riihimäellä canicrossin sm-kisoissa luokassansa hienosti sijalle 19. (30 koiraa). Parivaljakko aloitti juoksutreenit vasta nyt loppukesästä, joten ei hullummin :) Hyvässä opissa ovat olleet, koska RPKK:n edustajia löytyi melkein joka sarjasta kärkisijoilta.

Unna ja Seija vauhdissa!  Kuva Maria Järvinen

Muutenhan elämä tuntuu tällä hetkellä pyörivän tuon sikainfluenssan ympärillä. Viime viikolla sairastuin siihen itse, Tamiflun myötävaikutuksella sen kanssa pääsi aika vähällä. Tk henkiläkunta sai rokotukset mennä viikolla (paitsi minä kun olin kipeena) ja eilen aloitettiin raskaana olevien ja muuhun hoitohenkilökuntaan kuuluvien rokotuksilla. Aika haipakkaa oli siellä tytöillä ollut; jono oli kiertänyt kakkoskerroksesta alakertaan ja kovasti vielä pihalle asti...huhheijaa. Saa nähä missä vaiheessa sinne itse joutuu rokottelemaan, jossain vaiheessa ihan varmasti. Ens vkonlopusta lähtien rokotetaan myös la+su. Epidemiavo:lle menen huomenna ja ens su lupauduin myös menemään. Saapahan tällainen 8-16 arkisin työntekijä nautttia hiukan myös sunnuntailisistä. Ei sillä, että vuorotyöhön haluaisin, en todellakaan!!! Nautin niin tällaisesta elämästä, jota voi suunnitella pidemmällekin kuin 3 vkoa eteenpäin.

Napin ilmoitin 7.11 Kajaaniin kolmeen agikisaan, samoin ois tarkoitus kisata Kemissä seuraavana vkonloppuna yhteensä 6 starttia. Nythän ei tietty pystytä vaan treenaamaan yhtään ennen Kajaania, koska juoksu jyllää. Ei muuten, mutta aloitin harjoittelemaan A:n kontaktia 2/2-tyyliin, ja se on aikalailla vielä vaiheessa. Viime kisoissa elokuussahan se alkoi hyppimään aalla kontaktien yli. Eihän se tietty ois järkevää kisata vielä, ku se ei tuota aata handlaa, mutta kun en ole järkevä niin ei voi muutakaan tehdä :) Sitten Kemin kisojen jälkeisenä vkonloppuna ois Torniossa tokokisat ja sitten se alkais olla siinä. Jos en sitten mene vielä viimeisenä vkonloppuna Ouluun....Mutta joulukuussa ei kisata vaan treenataan vaikka nyt sitä A-estettä.

No siinäpä ne akuuteimmat asiat...