Tuntuu, että koko kesä on odotettu kesän alkua ja nyt saadaan jo odottaa ensi kesää. No eipä siinä mitään, odotellaan.

Kesällä on ollut monenmoista koiratapahtumaa, niistä tällainen pikakatsaus. Toivottavasti muistan suurimman osan...

Eli viime päivityksen jälkeen on näyttelyrintamalla menestyneet Tähti (HV Incredible Yatzyboy) olemalla Rovaniemen KV-näyttelyssä PU2 kera vara-sertin ja vara-cacibin sekä Rovaniemen ryhmänäyttelyssä olemalla VSP kera sertin.

Tuuni (HV Isla Wuffy) oli samaisessa ryhmänäyttelyssä ROP kera sertin ja pääsi ryhmissäkin kuuden parhaan joukkoon!

Paimennuksessa pikku-Liinu (HV Igloo Inuit) on ollut Sannan kanssa vallan pätevinä suorittamalla paimennuksen esikokeen hienoilla pisteillä 88/100! Tämä paimennus on itselle täysin vieras maailma, mutta jospa sitä vaikka jo ensi kesänä pääsisi mukaan kokeilemaan.

Agilityssä onkin sitten hienoja tuloksia tahkonnut useampikin koira.

Unna (HV Hocus-Pocus) ja Ruusu (HV Hippie Flower) kävivät karsinnoissa, ohjaaja oli niin huono, että ei ehkä voi edes ajatella koko kisoja. Eli niistä ei sen enempää. Menestystä ei tullut :)

Sitten siskokset ovat kisailleet ihan hyvällä menestyksellä pari Ruotsin reissua sekä muutamia kisoja tässä lähistöllä. Ruusu on kerännyt sm-nollat kasaan, samoin Ruotsin agi-ja hyppysertin ja Ruotsin Caciagin.

Unna on saanut myös pari Ruotsin hyppysertiä, Suomen caciagin sekä voittanut piirinmestaruuden sekä agility rotumestaruuden. Piirinmestaruuden myötä silläkin on paikka nyt SM-kisoissa.

I-pennut ovat aloittaneet menestyksekkäästi agilityuransa; Tuuni on noussut peräti kolmosluokkaan asti, kakkosluokka huitaistiin menemään suoraan kolmella kisalla. Ja ensimmäinen tuloskin on jo kolmosluokasta plakkarissa :) Niin ja voittihan se myös agilityn 2-luokan rotumestaruuden!

Tähdestä tuli viime viikonloppuna kakkosluokkalainen ja Tiuku (HV Inky-Winky) saalisti kaksi nollaa ja on nyt yhtä nollaa vaille kakkosissa. Lätsä (HV Instant Doggee) voitti ykkösluokan rotumestaruuden agilityssä ja tehnyt muutenkin hienoja ratoja, valitettavasti aina se yksi virhe on radalla tullut, joten vielä ei nollukoita ole plakkarissa. Lätsä mitattiin sitten loppujen lopuksi maxi-luokkaan. Hyvin se pikkupoika on oppinut korkeita hyppyjä menemään, olisikohan vielä ainuttakaan rimaa tullut alas.

Tokossa on Ruusu käynyt hakemassa viimeisen ykköstuloksen alokasluokasta ja saa nyt laittaa nimensä eteen TK1.

Olisikohan muuta..?

Laitan mukaan kuvapläjäyksen, jotka lainattu Jossulta ja Tuijalta. Itse en ole taaskaan kunnostautunut kuvien otossa.
Yritän saada jonkin hieman luettavamman tarinan väännettyä tässä lähiaikoina tällaisen luettelon jatkeeksi :)

Eli seuraavat kuvat ottanut Laurilan Tuija

Tässä schapemestaruuskisojen osallistujat lukuunottamatta Tuijaa ja Tiukua sekä Liisaa ja Tähteä

Ykkösluokan rotumestarit Marjo ja Lätsä

Kakkosluokan mestarit Seija ja Tunes

Ja kolmosluokan agilitymestarit Riikka ja Unski


Ryhmänäyttelyn ROP ja VSP


Läpsy juoksee

Tähti juoksee

Ja Tunes kehässä


Pikku-Pilke leikkii pahvimukilla


Liinu poseeraa


Tiuku agikisoissa


Seuraavat kuvat ovat Flinckin Jossun ottamia. Luva tiputti pentujen jälkeen karvansa lähes kokonaan pois ja siitä tehtiin hetkeksi tällainen siistitty versio. Tosi tyylikkään näköinen ainakin omaan silmään! Ja Luvakin on kuulemma riemuissaan kevennetystä ulkomuodostaansmiley

Luva ennen muodonmuutosta

Ja jälkeen