Korppu on nyt sitten loppujen lopuksi saanut oman nimensa, johan tuota on väännelty ja käännelty, mutta palattu sitten tuohon alkuperäiseen ajatukseen. Loppujen lopuksi päätös tuli vasta pakon edessä eläinlääkärin tarkastuksessa viime viikolla :)

Tarkastuksessa kaikki oli siellä missä pitikin ja huudon saattamana saatiin sirukin niskaan. Tämä poika osaa kyllä käyttää ääntänsä muuallakin kuin sirutuksessa, ei jää vahingossakaan esim. oven taakse hiljaa odottelemaan, että sattuisiko joku päästämään pois. Ja jos on tylsää niin mourutaan, samoin autossa ajellessa (paitsi jos on väsynyt). Että onneksi tuleva omistaja asuu omakotitalossa niin ei tuu satikutia naapureilta :)

Korppu on laajentanut reviiriään kaupungille ja koirahallille. Uudessa kodissaa sen on kyläillyt jo useaan kertaan.

Hieman kuvasaastetta:

Pollevat kaupunkilaiset

korppu6.jpg

"agilitytreeneissä"

korppu5.jpg

Namu on kiva kaveri ja sillä on ihan parhaat sapuskat

korppu7.jpgkorppu4.jpg

Schapejengi

 

korppu8.jpg

Ollaan me pennun paapomisen lisäksi vähän treenattukin ja kerran kisailtiinkin. Tälle vuodelle ei enään Lapin alueella agikisoja olekaan, kahdet kisat löytyy vielä Oulusta.

Pellossa kävi kisailemassa Ruusu ja Piksu. Tuloksissa ei hurraamista ollut, mutta mukava viikonloppu joka tapauksessa. Pari Piksun rataa on videollakin

Tässä viikonlopun ainoa tulos

https://www.youtube.com/watch?v=qzncF2D1z-Q&feature=youtu.be

sitten rata, joka olisi voinut olla nolla, jos loppusuora olisi Piksun haluamassa paikassa :)

https://www.youtube.com/watch?v=Wl2eid8IvR8&list=UU54DGzpgJxfnRFDPSr9EheA

Kasvatit omistajineen sen sijaan olivat paremmassa vireessä, tässä kuva palkintojenjaosta sunnuntailta. Onnea Tuija ja Seija!

kuva Anniina Oksanen

pello.jpg