No nyt on viikonlopun agilityaktiviteetit takanapäin eli eilen oltiin hallilla reilu pari tuntia Emilian opissa ja tänään kolmisen tuntia. Paljon tuli taas mietittävää ja treenattavaa vielä kun muistaisi/osaisi sen sitten oikeasti käytännössä hyödyntää niin ois kova sana. Eilen paisto ihanasti aurinko ja kasvihuoneessa oli mukavan lämmin, tänään taas pilvinen päivä ja pikkupakkanen ja hallissa kolme tuntia seisoskeltuaan sitä oli jo ihan umpijäässä. Tänään tosiaan enimmäkseen seisoskeltiin, kun oli sellainen koulutusohjaajille tarkoitettu sessio, eikä ollut omaa rekkua mukana. Kun kotia pääsin, tärisin viltin alla ja kun sekään ei lämmittänyt niin menin vaatteet päällä saunaan ja se jo hieman paransi tilannetta. Saunasta sitten suuntasin suoraan jumpalle (combat) ja kun tulin kotia niin leipasin mutakakun, aika hyvää ja makiaa. Nyt tulee sitten jumppiin viikon tauko, kun kuntokaruselli muuttaa uuteen Revontulikeskukseen.

Muutenpa tänne ei mitään erikoista kuulu, tyttöjen ja Vinskin hiihtoloma loppuu ja huomenna paluu arkeen eli kuskaamista päiväkotiin. On ollutkin niin ihanan lepposia nuo aamut kun ainoastaan minä olen lähtenyt aamulla liikenteeseen.

Pakko kirjoittaa vielä Tipsun kommentti tältä päivältä tulevaisuudensuunnitelmista: "musta tulee balleriina, joka hoitaa miestä" Mikä tässä kasvatuksessa on mennyt pieleen, enhän mää tuollaista ole opettanut..? Hoitaa miestä..? Haloo...