Niin se alkaa tämäkin viikonloppu olemaan loppusuoralla. Mitähän sitä tällä viikolla on tultu hommailtua??Nyt töllistellään Amerikan Idolsia, on ne nuo jenkit kyllä semmoisiä hörhöjä, että pakko kattoa nämä alkukarsinnat.

Tänään käytiin Ulliksen kans treenaamassa rekkujen kanssa. Napin kanssa treenasin agilityä, tytöt kiipeili pihalla lumikasoilla ja Suru ja Ruusu opetteli agilityä mallioppimisen kautta autosta. No treenit meni kyllä aika köpösti, joten toivottavasti eivät kauheesti ottaneet mallia. Treenien jälkeen kävin viemässä tytöt Kauppiksen liikuntasalille, jossa Vinskillä oli sählyturnaus ja lähettiin käppäileen jäälle. Aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa, joten muutama muukin oli lähtenyt liikenteeseen. Koirat nauttivat juoksentelusta jäällä, paitsi Pusu, joka oli sen näköinen, että h..vettiäkö mut tänne jäälle raahasitte. Koiraparalla huono elämä, ku joutuu lenkille kylmälle napajäätikölle :)

Tässä pari näpsyä kävelyltä

Supi sutturainen

Ruusu kiusaa Pusua

Eilen meillä oli taas hallitalkoot. Siirryttiin saman rakennuksen sisällä eri halliin, saatiin vaan 70 neliötä lisätilaa. Kelpaa. Onneksi porukkaa oli tullut kiitettävästi paikalle, joten parissa tunnissa selvittiin. Se keinonurmihan siinä on kaikista työllistävin hommeli siirtää, koska ne rullat painaa ihan törkeän paljon. Tää uus halli on paljon valoisampi kuin entinen, koska joka puolella on isot ikkunat. Treenataan siis vähän kuin akvaariossa. No suunnitteilla olisi saada joku maalaamaan ne ikkunat, esim. yliopistolta jotkut taideihmiset. Semmoiset, jotka vois sitten vaan vedellä pestä ne pois.

Talkoitten aikana Ruusu oli päättänyt tuunata sohvaa...Sillä on kyllä semmoinen tuhokausi, että pelko persiissä saa kotia tulla, että mitähän se mussukka on taas hajottanut. Olen saanut tällä viikolla kuvia muista lapsukaisista, laitan ne tänne blogsuun, kunhan saan aikaiseksi. Hyvin tuntuu kaikilla pentusilla pyyhkivän, tarmokkaita lriiviöitä tuntuvat olevan! Illalla käytiin tyttöjen kans kylästelemässä Anulla, Vinskillä oli jotkut Prisman pirskeet. Tällä kertaa saimma palata ehjään kotiin, ei tainnut olla yhtään leluakaan hajotettu, ruksi seinään!

Perjantaina oli Napin ryhmän agilitytreenit ja perään sitten heti sählyä peräämään. Meillähän on joka perjantai heti agiharkkojen perään työpaikan sählyvuoro. Muuten ihan kivat sählytreenit, mutta unohdin mailan kotia...

Torstaina oli tokopäivä eli Napin tokovuoro on aina torstaisin (+sunnuntaisin). Tottis meni ihan jees, mutta se seuraaminen on niin toivoton projekti, että en tiiä miten sen kans tekis. Paljon on kuitenkin treenattavaa ennen kuin kisoihin kehtaamme mennä.

Keskiviikkona oltiin tyttöjen kans Maaritilla (työkamu) kylässä. Sinne tuli myös Ilona (työkamu, joka on nyt vuoden Norjassa) tyttöineen. Lapset leikki ja emännät juorus ja mässäili. Lystiä siis oli.

Tiistaina ei tehty mitään erityistä eli oltiin kotona.

Maanantaina Tipsulla oli sirkuskoulu ja heti sen jälkeen synttärit. Eli haipakkaa töistä hakemaan tytöt päiväkodista, sitten koirat kyytiin ettei Ruusu hajota koko mökkiä, takas kaupunkiin. Tipsu sirkuskouluun, sinä aikana käytiin Taikan kans ostaan se synttärilahja (ei yhtään oltu taas jätetty viime tippaan...) ja hakemaan Vinski. Sitten Tipsu kyytiin ja nasta lautaan kotia vaihtaan synttärivermeet ja roudaus kekkereille. Siinä välissä käytin koirat ja sitten hain tytön kotia. Ja sitten iltapalalle ja tytöt tainnoksiin. Ja sitten Täydellisiä naisia kotisohvalla. Onneksi näitä päiviä ei ole montaa, koska nuo lapset on onneksi vielä niin pieniä etteivät vielä harrastele juuri mitään. Paitsi pakon sanelemana koira-ja sählytreenejä.Silmänisku

Semmoinen oli viikko, varsin mielenkiintoista...

Laitan vielä kuvan meidän Sutturan kuonosta, kun siihen ilmestyi ihan ykskaks tuollainen ihottuma. Nyt on kokonaan ummessa ab+kortisonikuurin sekä paikallishoidon ansiosta. Eläinlääkäri epäili, että se oli joku allergiaperäinen karvatupentulehdus tai sinnepäin. En kyllä ymmärrä mistä se ois tuollaisen allergisen reaktion saanut keskellä talvea.