On tuo agility, totta tosiaan! Oltiin viikonloppu Napin kans Kemissä kisaamassa agilityä, molempinä päivinä kolme starttia. Tai no lauantaina kisattiin vaan kaks kisaa, kun ei jaksanut aamulla herätä aikaisin ja jätettiin eka kisa väliin...Kunnon yöunet ovat tärkeitäCool

Me sovittiin Ullan kans perjantaina viimeistelytreeneissä, että viikonlopun tavoitteena ois kaks nollaa, siis yhteensä. Ullalla oli Pusun kanssa myös se kuusi kisaa, joten ihan realistinen tavoite. Mehän ollaan tällaisia jalat maassa tyyppiä, joten ei tavoitella kuuta taivaalta...toisin kuin eräät, jotka aikovat saada koiransa (2 kpl) tottelevaisuusvalioksi tämän vuoden aikana, vaikkeivat osaa vielä alokasluokankaan liikkeitä...Kieli ulkona

No itse kisaan. Eka kisa siis nukuttiin. Toka kisa oli ihan karmee, mää olin hukassa ja ohjasin koiran väärälle esteelle, siis hylky. Kolmas kisa oli hyppäri, joka meni tosi kivasti, paitsi Nappi teki varmaan 50 m pituisen lenkin pituuden jälkeen kun sillä hirtti kaasu pohjaan. No nollalla kuitenkin maaliin ja pikku juoksentelun ansioista lopputulos 0,67. No se NOLLA kuitenkin! Tavoite saavutettu.

Sunnuntaina jaksoin nousta jo heti eka starttiin, joka meni itseasiassa tosi kivasti. Napilla taas pari käännöstä meni tosi pitkäksi, joten nollalla maaliin, mutta tulos 1,81. Toka startti oli kans tosi kiva, hiimaili yhden mutkan TAAS pitkäksi ja puomilla rupes hidastaan alastuloa jo puomin päältä, joten nollalla maaliin ja lopputulos 1,50. Nyt alko jo ketuttamaan. Hyvällä tuurilla meillä olisi jo kolme sm-nollaa kasassa. Mutta meidän tuurilla ei siis ollut. Sunnuntain vika rata oli hyppäri, ihanneaika 36 sekunttia, hyvä kun ois siihen aikaan päässyt edes ilman koiraa. Nappi alkoi olemaan jo aika hyytynyt tässä vaiheessa, ja kun pujotteluun mennessä lähti putkelle, josta tuli taas muutaman sekunnin lenkki niin tiesin ettei nyt ainakaan ihanneaikaan päästäs. No nollalla maaliin ja lopputulos 3 ja jotain.

Ihanneajat oli viikonlopun aikana tosi kovat. Agilityradoilla aina kaikki kontaktit ja ihanneajat 40-42 sekuntia. Napin sijoitukset 4-6 parinkymmenen koiran joukosta, joten ei siellä puhtailla nollilla paljon juhlittu.

Tosi tyytyväinen olen kuitenkin 10 kk kisatauon jälkeen. En ois uskonut, että noin hienosti koira kulkis, itehän sitä on vielä semmoinen jaamailija. Täytyy sanoa, että hieman kyllä jäi kakan maku suuhun noista läheltäpitinollista, mutta elämä on. Tiedetäänpä ainakin mitä treenataan! Ja nyt täytyy aloittaa kunnon kisaaminen mikäli aikoo vielä sen kuus nollaa saada kesäkuuhun mennessä.

Videokamerakin unohtui kotia, joten mitään todistusaineistoa ei kisoista tule näkymään. Enkä kyllä osais niitä muutenkaan tänne liittää.

Ruusukin kävi tänään hallilla pyörähtämässä. Aluksi oli vähän hämillään, mutta loppujen lopuksi oli kuin kala vedessä. Käytiin lämmittelyesteillä ottamassa hyppyjä ja hyvin malttoi keskittyä hommaan. Ei kiinnostanut muitten menemiset ja tekemiset. Kyllä siitä vielä koira tulee. Vuoden päästä pentuset täyttää tammikuussa 18 kk, joten päästään starttaan kisaura pakkasrallissä 2010, vai mitä Jope?

Niin ja viikonlopun tavoitteet tuli myös Ullan kohdalta täyteen, kun se tempas Pusun kans yhden nollavoiton! HyvähyväNauru