kun tuli reilu kk etuajassa ja pilas meidän suunnitelmat! Eli Nappi aloitti viime viikolla juoksunsa ja nyt meiltä jää ens vkonlopun tokoskaba väliin, ihan tahallaan sen teki...Ullan kans oli tehty hyvät suunnitelmat päivän ratoksi; Hapitsulle shoppailemaan ja syömään HYVIEN kisojen jälkeen. Ja huonojenkin kisojen jälkeen ois kyllä sama suunnitelma ollut :) No ilmotin sen sitten seuraaviin kisoihin marraskuulle, ehtiipähän treenata hiukan enemmän. Tuli taas nuo kisat niin yllättäen (ilmotin elokuussa), että hopsista keikkaa kun taas jäi viimetippaan nuo treenikuviot. Luoksetulon pysäytyksen olen aloittanut ottamaan käsimerkillä, kun suullisellä käskyllä seisomiset tahto alkaa venähtään vähän turhan pitkiksi. Hyvin näytttä toimivan tuo käsimerkki, tosin olen käyttänyt sitä vielä suht lyhyillä matkoilla. No ekan kerran tein kokonaisen luoksetulon pysäytyksineen eka kokeissa, joten oishan tuon kerennyt kokeilemaan pitkällä matkalla sitten kisoissakin. Samoin niitä kurjia kaukoja olen yrittänyt aina välistä työstää ja onnistunutkin jollain lailla, mutta en ihan toivotulla kuitenkaan. Nyt se koira ei enään etene vaan peruuttaa...kumpikohan on vakavampi virhe..? Ruudun treenaaminen on jäänyt ihan muutamaan kertaan, sehän meillä meni elokuus kisoissa nollille. Sitä on nyt pakkko treenata!

Muuten elämä on ollut aika haipakkaa viime aikoina. Reilu viikko sitten oltiin valmiusryhmän kanssa kolmen päivän reissu Saariselällä pelastuspalveluseminaarissa. Lystiä oli jälleen kerran, rankkoja reissuja nuo pelastusreissut...Pari päivää olin kotona ja sitten lähettiin tyttöjen kans varaslähtönä Leville, missä meillä oli to-pe työnjakohankkeen loppuseminaari. Loppukuusta saadaan sitten todistukset ja sen jälkeen näyttöjen anto. Joka tosin tällä hetkellä on hiukan jäissä, koska ei olla päästy työantajan kanssa yhteisymmärrykseen palkankorotuksesta. Meille siirtyisi koulutuksen jälkeen liuta lääkärien töitä, mutta siitä ei olle valmiita maksamaan juuri paskaakaan. No tällä viikolla olisi pari tiukkaa palkkaneuvottelua, saa nähä eteneekö asia yhtään.

Ai niin aloitin ekaluokkalaisen vanhemman oikeudella lokakuun alusta osittaisen hoitovapaan ja teen nyt kuuden tunnin päivää. Aika juhlaa! Työpäivän jälkeen kerkeää tehdä jotain muutakin kuin siivota ja laittaa ruokaa. Tätä lystiä jatkuu nyt toukokuun loppuun  jos ei konkurssi tule :) Tipsulla on alkanut koulu luistaan hyvin ja siitä on kasvanut parissa kuukaudessa jo iso tyttö.

Mitähän muuta? No Ruusu on aloittanut Vinskin kanssa agilityharkat ja merkit näyttävät, että siitä tulisi parempi agilitykoira kuin Napista...mikä ei tietenkään lupaa vielä mitään :) Nopea se on kuin gepardi ja ketterä kuin pantteri... Mutta onhan tässä onneksi vielä paljon aikaa ja mahdollisuuksia pilata se...:)

Nyt Sinkkuelämän pariin, se on moro!

 

Eipäs olekaan...palasin lisäämään pari kuvaa

Laitetaanpa pari kesäkuvaa

Nappi Punkalaitumen mökillä (ja vähän Ruusuakin näkyy)

Meidän perheen tytöt laiturilla

Syyslenkillä koko jengi. Minnillä alkaa jo ikä näkymään, pullerosta on enää muisto vain. Alkanut vanhus kuivumaan ja kuihtumaan, mutta muuten pirteästi porskuttaa