Niin se alkaa meidänkin mökki tyhjenemään koiravauvoista. Enään Aicu on pitämässä virettä yllä, mutta aika rauhaisaa tämä elo alkaa jo olla. Lätsä ja Liinu löysivät omat kodit. Lätsä muutti tänne Roihin mun agikaverin siskolle Marjolle. Koirakaverina sillä on vanha snautseriherra Perttu.Läpyskä sai pitää Lätsä-nimensä viikon nimien pyörittelyn jälkeen. Ei sille kuulemma enään mikään muu nimi passannut Liinuhan meinasi sitten jäädä meille. Oltiin Raahessa viikonloppu niin, että se oli ainoastaan pennuista mukana ja se oli  niin I-H-A-N-A. Sen kans oli vaan niin helppoa olla ja reissata ja koirahallillakin ehdittiin siellä käydä. Tulomatkalla Vinski sitten kysyi, että myönnätkö nyt, että Liinu jää meille. Ekaa kertaa oikeastaan myönsin, että taitaa se jäädä jollei nyt joku harrastaja satu sitä kysymään. Ja samana iltana Sanna Sievistä kyseli vieläkö meillä on pentuja jäljellä. Pähkäilin aikani, että mitä Liinukan suhteen teen, mutta koska tiedän, että Sannalla ja Antilla on varmasti enemmän aikaa puuhailla Liinun kans niin sovittiin, että sinne se lähtee Ransua kiusaamaan Kova paikkahan se oli, mietin, että tuleekohan mulle enään ikinä toista Liinua ja kadunko tätä tekoa loppuelämäni, mutta tosiasiahan on se etten voi alkaa keräilemään koiria jos aion niillä tosissani harrastaa. Oon sen verran laiska, että jos mulle siunaantuu liikaa koiria niin jäävät varmasti loppujen lopuksi kaikki treenaamatta. Eikä tuolla Ruusullakaan tuota ikää ole kuin 2½ vuotta. Ja jäihän mulle kuitenkin Tuuni vähän niinkuin omaksi koiraksi.

Aicu lähtee tällä viikolla omaan kotiin ja on sekin kyllä niin suloinen tapaus. Nyt sitä on alettu lellittelemään kun muut on lähteneet maailmalle. Viiime yön nukkui samalla tyynyllä ja illat köllöttelee tässä sohvalla kainalossa. Että ole hyvä vaan Piia, olihan se puhe, että saa tulla sänkyyn ja sohvalle..?

Rusakon kanssa käytiin viikko sitten Oulussa agikisoissa. Yks nollavoitto saatiin, lisäksi 2 x hyl. Kerkes tyttö sujahtaa väärälle esteelle. Hienosti se kulki, kepit meni virheettömästi kaikilla radoilla! Jospa sekin puupää sen pikkuhiljaa ois opppinut. Ens viikonloppuna käydäään taas Oulussa agikisoissa kaksi starttia per otus. Keväällä on sen verran menoja, että seuraavat mahdolliset kisat on vasta huhtikuun lopussa, joten oli vähän niinkuin pakko ilmoittautua tuonne. Ei kyllä kauheesti hotsita, kun tietää, että paikkana on kylmä maneesi ja täällä on tosiaankin kylmä...Ilmoitin Napinkin 5 kk:n kisatauon ja kolmen treenikerran jälkeen, saas nähdä miten meidän käy. Lisäksi siskokset juoksee kumpainenkin pari rataa. Mun pitää vaan vaihtaa mun kety Seija kepo Vinskiin, joten saas nähdä miten järjestely toimii. Epäilen, että taso hiukan laskee...

Laitan tähän Ruusun viime viikon radan

http://www.youtube.com/watch?v=fLBHu6Pbf74

Tässä kuvapläjäyksiä vauvoista. Ulkokuvat otettu sunnuntaina pentumeetingissä.

Aicu

Tuuni

Liinu, kuva Johanna Flinck

Jeccu, kuvat Sanna Rautio ja Tuija Laurila

Tähti

Aicu

Tuuni

Lätsä

Nelikko ulkoilemassa

 Muutaman viikon takainen kuva Tiukusta uusissa valjaissaan <3 Kuva Tuija Kärki