on tapahtunut tässä välissä...?

No ainakin viime viikonloppuna juhlittiin Taikan 4-vuotissynttäreitä! Me ei mitään megabileitä pidetty, kun kämppä on riisutussa mallissa ja koiranpissa haisee ja pennut rakastaa juhlavieraat hengiltä. No, ei se tuo meidän juhlakalukaan kauheesta ihmispaljoudesta tykkää, joten hyvä niin. Tuntui ettei se tiennyt miten päin olla kun onnittelulaulua laulettiin, tippa linssissä tuijotteli pöytää. Taikai ei oikein diggaa olla huomion keskipisteenä...

1922638.jpg
1922641.jpg

Tällä viikolla Täplä ja Marsu ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Täplä lähti tiistaina Sirpan, Heikin, Maijan ja Villen iloksi tänne Roihin. Se on käynyt muutamaan otteeseen siellä jo tutustelemassa etukäteen, joten paikka oli tuttu. Hyvin sillä on siellä mennyt, ei oo kaivannu äitiänsä eikä meitä. (kiittämätön lurjus...:)) Sirpa kysyikin , että oonko lääkinnyt sen jotenkin, kun on ollut niin rauhallisesti ja kiltisti. No en oo, ja eiköhän se Täpläkin kerkeä panna siellä pikkuhiljaa tuulemaan. Marsu lähti eilen Seijan kaveriksi myöskin Rovaniemelle, kiva juttu!  Marsu vaihtoi samalla nimensä Unnaksi. Unnasta tulee isona mm. porokoira, sillä Seijalla on poroja kotonaan. Seija ajaa kilpaa poroilla, joten Unna pääsee ottamaan sprinttijuoksumallia a´la poro. Hyvin oli Unnallakin eka yö mennyt, nukkunut rauhallisesti eikä ollut myöskään meitä kaipaillut, siinä toinen lurjus...:) Hieno homma, kun  tänne jäi pari kakaraa niin on leikki-ja treenikavereita Ruusulle. Suunniteltiinkin jo yhteisiä treenejä.

Otettiin torstaina 10-viikkoiskuvaussessiot kolmesta jäljelläolevasta pennusta. Kuvien laatu ei (taaskaan) ole mitään huippua.

Ruusu

1922732.jpg
1922760.jpg
Marsu elikkä Unna
1922767.jpg
1923589.jpg

Pippuri
1922784.jpg
1922789.jpg