Nappi kävi maanantaina ultrassa ja siellä näkyi se mitä hartaasti toivottiin eli pikku koiravauvoja.

http://www.youtube.com/watch?v=AxjOcyqb-nY Tuossa videolla näkyy pikku pätkä ja pikku pentu. Useampikin siellä näkyi, mutta siinä vaiheessa kuvaajan keskittyä pitämään äitikoiraa aloillaan, kun meinas hypätä pöydältä alas...Eläinlääkäri sanoi arvioksi  4+ pentua, eli ainakin se neljä vaavia. Nyt kun maha on ajeltu kaljuksi niin se alkaa jo somasti pyöristymäänkin, joka päivä sitä taputtelen, kun se on niin suloinen

Tässä actionia reilun parin vuoden takaa...

 

Unna ja  Seija kävi viikko sitten Porissa canicrossin SM-kisoissa hakemassa kokemusta Rata oli ollut halki kaupungin ja Unnan piti moikata kaikki vastaantulevat ja nuuskia vähän nakkarin kulmilla, joten se hiukan tiputti niiltä kärkisijoilta...Ehka jatkossa parempi juosta vaan sielä metsässäMutta hieno homma, että sinne asti yleensäkin lähtivät! Kotimatkalla oli hiukan jännitystä mustan jään muodossa ja metsähallituksen puolella käytiin mutka, mutta luojan kiitos kenellekään ei käynyt kuinkaan.

Ens vkonloppuna käydään Unnan ja Ruusun kanssa Oulussa agikisoissa, siten vielä Tornion kisat kuun lopussa ja kisakausi olisi paketissa tälle vuodelle.