Eli viikko vierähti astmaopissa LKS:ssa kiertäen eri osastoilla. Nyt sitten pitäis jotain osatakin. Kävin ruokalassa syömässä OPISKELIJAhintaan koko viikon, joka on luksusta mulle, sillä yleensä aina mun menyy töissä on puuro+keitto, jogurtti+hedelmä, joka päivä samat sapuskat. Ei kyllä vielä kyllästytä, aina innolla ruokatuntia odottelen. Ja se puuro on itseasiassa tosihyvää sen keiton kanssa. Tai no ehkei tosihyvää, mutta ihan hyvää...On se aika yksinäistä hengailla siellä koko ajan eri ihmisten kanssa eri paikoissa, kyllä oli töihin ikävä useammankin kerran. No huomenna sinne taas "pääsee", pidän huomisen Kirstin kans astmavastaanottoa ja sitten loppuviikon issekseen.
Jumpilla en oo käyny koko viikolla, sali oli auki vielä ma+ti, mutta Vinskillä kasiin asti koulua, joten se siitä. Loppuviikon se siirty uusiin tiloihin ja nyt siellä on lastenhoitopalveluakin, joten kakarat voi ottaa mukaan jos on pakko. Työpaikan sählyvuorossa kävin pe ja siellä olikin runsas osanotto; kolme miestä ja minä!Pitää pitää huomenna palopuhe noille meidän emännille, ettei tämmöinen peli vetele. No kovasti tuli juostua ja paljon maaleja tehtyä.
 Tänään onkin sitten ollut kovasti aktiviteetteja. Tipsu oli ilmoitettu Konttisen kisoihin (hiihtokisat), joten siellä oltiin jo ennen puoltapäivää. Hiihto meni kuin vanhalla tekijällä ja sijoitus 34. sadasta. Hienoa! Aamulla hokasin, että tänään on palmusunnuntai eli virpomispäivä, kävin aamulla nyhtämässä kimpun pajuja ja delegoin koristelut ja virpomiset Vinskille, joka olikin tosi iloinen tehtävästään :) Tipsu oli hienosti suoriutunut tehtävästään, Taika hengas mukana vähän niinkuin siivella, mutta samat palkat sai. Minä ryntäsin kisoista suoraan agiharkkoihin, jotka meni päin peetä ja sen jälkeen agilityn epävirallisiin tuomariksi. Osallistujia oli ihan kivasti ja vasta seiskan jälestä olin kotona. Vähän nälkää pukkas ku aamupalan olin viimeksi syönyt. Tyttöjen kans saunottiin ja pukkasin ne petiin, kohta seuraan itse perässä, onhan kello jo kohta kymmenen....
Laitan pari kuvaa tämänpäiväisistä tapahtumista, hiihtokisat kännykällä otettuja, ku kamera jäi kotia.

1383064.jpg

1383068.jpg

1383072.jpg1383078.jpg