Viikonloppuna kisattiin täällä Roissa, Ruusu korkkasi kisauransa hienoilla radoilla, tuloksena pari vitosta, hylsy ja oisko 15. Olen kyllä todella tyytyväinen Ruusun suorituksiin, meni paremmin kuin taitotasonsa edellyttäisi. Ja virheet tuli sellaisilla esteillä mitä se ei vielä oikein osaa eli kepit, pussi (ei olla muistettu sellaista estettä oikein treenatakkaan...) ja rengas. Yksi komea lentokeinukin saatiin aikaiseksi :)

Unnan kanssa (High Volts Hocus-Pocus) startattiin sunnuntaina kaksi kisaa, joista eka startilta tuli nolla reilulla miinusajalla sekä luokan voitto ja toka radalta vitonen ja kisan voitto hyvällä ajalla. Ruusu tuli samaisessa kisassa tokaksi vitosella :)

Nappikin oli aikasta taitava viikonlopuna, lauantaina tuli eka radalta hylsy, yhdellä hyppykierrolla rupesin vedättämään sitä liikaa ja se hyppäs aidan uudelleen toiseen suuntaan. Muuten hyvä rata. Toka radalla tippui kaksi rimaa, joka ei Napille ole tyypillistä. Pitäs varata sille hierojalle aika, olen kattonutkin, että se taitaa olla hiukan jumissa. Sunnuntaina Naputtajalla tulikin sitten onnistumiset molemmille radoillle ja sai tuplanollat ja sijoittuipa vielä toiseksi ja kolmanneksi, joka on meille aika harvinaista. Hyvä Nappi! Treenaamattomuus siis näköjään sopii meille :) Taidetaan jatkua samalla linjalla...

Huomenna ois vielä iltakisat Kemissä, Unnalla ja Ruusulla kaksi starttia kummallakin. Sitten taitaa seuraavat kisat ollakin vasta elokuussa täällä Roissa. Ai niin paitsi mennäänhän me heinäkuussa sinne agirotuun, mutta ei taideta mihinkään virallisiin kisoihin siellä osallistua.

Katsonpa saanko liitettyä tänne videoita viikonlopulta. Unnalta ja Napilta kuvattiin vaan yksi rata, harmillisesti ei se Unnan nollarata tullu videolle, kun siinä ois ollut mallikelpoiset kontaktitkin...

En osannutkaan näköjään liittää videoita, laitetaanpas pari kuvaa. Seija, Ruusu ja Unna

Unnan kans "palkintopalilla"

 

No kokeillaan vielä tuota videoiden linkittämistä...

Tässä siis Ruusu elämänsä eka kisoissa :)

www.youtube.com/watch

Unnan näkemys A-esteen suorittamisesta...

www.youtube.com/watch

Ja Nappikin juoksee

www.youtube.com/watch