Niin se on viiikko vierähtänyt joutuisaan. Alkuvaikeudet on voitettu ja nyt Napin ja pentujen elo rullaa kuin tanssi (pitänee koputtaa äkkiä puuta...). Nappi on alkanut syömään ihan normaalisti eli napppulat kelpaavat ihan veteen liotettuna. Vettä se juo yhä mielestäni liian vähän, joten olen keitellut häränhäntiä ja juottanut lihalientä joitain kertoja päivässä muutaman desin kerrallaan. Pennelit vaikuttavat tyytyväisiltä, eivät huutelee turhia ja kasvavat mukavasti. Nappi on alkanut viettää yhä enemmän aikaa pentulaatikon ulkopuolella, mutta käy säännöllisesti ruokkimassa ja putsaamassa jälkikasvunsa. Pentujen painon tulisi tuplaantua 7-10 vrk välein ja nyt painonsa ovat tuplanneet pikkuinen Pippuri, Sinikka ja Marsu, loppujoukkio taitanee tehdä saman huomenna. Porukan painavin kaveri on edelleen Jaakko (514g) ja pienin kovasta kiristä huolimatta Pippuri (403g).

Sain tänään postitettua rekisteröintipaperit kennelliittoon, siellä kun on 6-7 vkon jono papereiden ulossaamisessa. Ja tällaiset nimet kavereille tuli:
High Volts     Homer Jay (Jaakko)
                     Hocus-Pocus
                     Honeybunny
                     Heartbreaker
                     Hippie Flower
                     Honeysuckle Rose (piti kirjoittaa papereihin yhteen, koska 15 merkkiä)  
                     Happy Feet

Jaakko on ainoa (yllättäen), jolle on jo oma nimi mallattu, muille mietitään sitten myöhemmin, mikä nimi sopisi kehenkin. Tai tassuista päätellen neljä pennuista tulee olemaan siniharmaita, muut mustavalkoisia, joten sen mukaan piti vähän nimiä jaotella. Pentujen värien kehittymisestä ja paljon muustakin sain tietoja Buffing-kennelin Paulalta, kiitos! Muutenkin vinkkejä on lennellyt ystävällisistä schapeihmisiltä, kiitos kaikille!Näin aloittelevana kasvattajana kaikki tieto tulee kyllä tarpeeseen.

Kävin vähän ostelemassa pentusille leluja ja pannat, näyttävät kuvissa normaalikokoisilta, mutta ovat oikeesti minikokoisia. Ei vain malttaisi odottaa, että ne kasvavat sen verran, että pääsisivät noilla leikkimään...
1741108.jpg

Sitten hiukan yksiviikkoisposeja:
Jaakko
1741137.jpg
Pippuri
1741140.jpg
Täplä
1741148.jpg

1741151.jpg
Laikku
1741155.jpg
1741179.jpg
Sinikka
1741159.jpg
1741172.jpg
Marsu
1741167.jpg

Tapsu
1741162.jpg