Nokka valuu kuin meidän takapihan kuohuva "joki". Vinskillä on lääkekuuri angiinaan, Tipsu yskii ja pärskii ja nyt tauti on tulossa mulle. Ei kiva.

Pennut tuossa rallattelee iltarallia. Ne juoksentelevat ja hyppivät ja hyökkivät toistensa kimppuun. Välistä tappelevat ihan tosissaan, että pitää miettiä onko meillä terrierilauma vai onko ne oikeesti kilttejä pikku schapeja...:) Hampaita rupiaa olemaan jo suu täynnä ja sen kyllä huomaa. Puremisen tarve on kova! Tänään ne saikin sellaiset pienet purukengät ja kyllä ne yrittivät niitä jyystää, mutta kun tuo äitimuori ja Suru-täti vievät  tuhkatkin pesästä ja kaikki syötäväksi kelpaava katoaa parempiin suihin. On siinäkin äiti, ei ajattele yhtään lastensa parasta...Äidillä on muutenkin alati nälkä, se syö neljästi päivässä, mutta ei tunnu riittävän mihinkään. Hyvin hoikkanen se on ja karvakin tuntuu irtoavan, joten ei se nyt mikään kaunistus ole.

Ai niin pennut täyttää tänään viisi viikkoa! Tosi vikkelään on kyllä aika mennyt ja kohta luovutusikäkin lähestyy. Mitenkähän niitä raaskii mihinkään antaa...snif.
Tosin voihan olla, että niitä meille jääkin, sillä vielä muutama tyttö etsii sitä omaa kotia! Ja ehkäpä meille jää jokatapauksessa yksi...

Laitan pari kuvaa tältä päivältä
Tässä pennut tyttöjen kimpussa
1822417.jpg
Täplä, Marsu ja Sinikka purukenkien parissa
1822424.jpg
Sinikka ihmettelee elämänmenoa
1822428.jpg
Tipsu opettaa pentuja syömään puruluita
1822433.jpg
Tapsu ja purukenkä
1822447.jpg
Jaakko on meidän siivousvastaava
1822451.jpg