Voi kauheeta kuinka on kolme viikkoa vierähtänyt ettei oo ehtinyt kissaa sanoa. Aika menee pitkälti tätä arkea pyörittäessä, johon nuo pennut tuovat melkoisen ylimääräisen ihastuttavan toimeliaan ripauksen   Meillä kotona asustelee vielä Liinu, Nopsa (Aicu), Tähti ja Lätsä. Lipsi (Iita) ja Töpö (Tuuni) lähtivät pari viikoa sitten omiin koteihinsa. Tuuni mun sijoituskoiraksi Seijalle tänne Roihin ja Iita Ouluun Sorvojan perheen iloksi sekä hieman paikkaamaan edesmenneen Asla-schapen jättämää "koiranvirkaa". Aicu lähtee parin viikon päästä omaan kotiin kunhan uusi kotitalo saadaan muutettavaan kuntoon. Viime yön Aicu olikin siellä yökylässä ja välillä muutenkin siellä käymässä, että saa tutustella uuteen perheeseensä. Pikku-Tähtikin on saanut oman kodin täältä Rovaniemeltä Liisan luota. Ihanaa, että niin monta pentua jää tänne! Viime viikonloppuna meillä oli ensimmäinen "pentutapaaminen" pikkutermiittien kanssa. Tarkoituksena olisi tapailla säännöllisesti ja yhdistää niihin sitten myös treenailua pikkuhiljaa.

Omaa kotia vailla on vielä Lätsä ja ehkäpä Liinukin. Molemmat ovat aivan mahtavia pentuja, jotka voisin jättää itsellenikin ja tuo Liinu polttelee päivä päivältä enemmän, joten saa nähdä miten käy. Urosta en kuitenkaan tähän tyttölaumaan halua, joten Lätsää en mitenkään voi itselle ottaa. Lätsä on reipas nuorimies, jonka kanssa on liikuttu maailmalla yksin ja ryhmässä ja sillä on hyvin terve suhtautuminen ympäröivään maailmaan. Se on erittäin ihmisrakas, joka hakee ehkäpä pennuista eniten kontaktia ihmiseen. Viihtyy sylissä rapsuteltavana vaikka kuinka kauan. Liinu taas on Liinu, se pikkuriiviö, joka on ensimmäisenä joka paikassa. Riekkuu ja roikkuu, kiipeää pentuaitauksesta heittäen yli ja jaksaa kiusata sisaruksia loputtomasti. Mutta silti muistaa minuakin, seuraa perässä joka paikkaan, nukkuu yöt petissä mun vieressä. Myös hyvin kontaktinhakuinen ja makupalan voimalla kiipeää vaikka puuhun.

Ruusun ja Unnan kanssa käytiin pari viikkoa sitten Kemissä agikisoissa. Molemmat ollet juoksussa, joten treenaaminen ollut vähäistä. Kovin suuria odotuksia ei ollut kisojen suhteen. Meni kuitenkin siihen nähden ihan kohtalaiseksi, saikohan Unna pari vitskaa ja hylsyn ja Ruusulle nolla, vitska ja hylsy. Ens vkonloppuna mennään Ruusun kanssa Ouluun kisoihin. Ollaan menossa viikonlopuksi Raaheen ja käydään lauantaina juoksemassa kolme starttia. Liinu ja Lätsä lähtee myös Raaheen mukaan, Aicu ja Tähti menee omiin koteihinsa viikonloppuhoitoon.

Viime viikonloppuna oltiin Napin kanssa Jenni Ojalan tokokoulutuksessa. Oli taas todella valaiseva koulutus ja treenattavaa löytyy taas ihan liikaa. Jenni oli kyllä todella positiivinen kouluttaja varsinkin verrattuna viimekertaiseen,jonka tärkein anti oli pakotteet. pakotteet pakotteet. Nappi oli reipas kaveri, Jennin mielestä hauska koira, mitä se sitten tarkoittaakaan...   Helekatinmoinen höseltäjähän se on, mutta osoitti kuitenkin yllättävää fiksuutta. Nyt pitäs muistaa vaan jaksaa treenata, joka on mulle aina vaan yhtä hankalaa. Laiska ihminen. Ruusuakin vois yrittää koulutella, voishan 2½-vuotias osata muutakin kuin istua ja mennä maahan. Melkein voisi vaikka aiheuttaa tavoitteeksi kisata toukokuussa Ruusulla alokkaassa ja Napin kanssa katsoa sujuuko voittajaluokka yhtään paremmin.

Agia ollaan Napin kanssa nyt kerran käyty treenaamassa pentujen jälkeen. On se vaan hitaampi menijä kuin Ruusu ja Unna, sen juoksutyyli on sellainen pomppiva, ei yhtään niin eteenpäinvievä kuin lapsillansa. Pitäs nyt vaan löytää motivaati treenata sen kanssa. Pakko kai se on siellä Sm-kisoissa ja MM-karsinnoissa käydä, kun sinne kerta ollaan nollat, tuplanollat ja ne nollavoitto kerätty. Mitään menestystähän sieltä on tietenkin turha odottaa, mutta onhan se hyvää harjoittelua sitten kun mennään sinne Unnan ja Ruusun kanssa

No niin  laitanpas pari kuvaa pentutreffeiltä, 10-viikkoisposet ja tämänpäiväiseltä hallitreeneiltä. Kahdella viimeisellä ei Aicua näy, kun oli kotivierailulla. Pitää Aicusta ottaa pose sitten erikseen.

Liinun tyylinäyte aidan ylityksestä

Koko kööri treffeillä

 

Tuuni

Läpyskä

Tiuku

Kolmikko luunsyönnissä; Tähti, Lätsä ja Liinu

Liinu. Piti ottaa varmaan 50 kuvaa, että saatiin edes tämmöinen. Oli turhan eläväinen kuvattava..

Lätsä

Tähti

Tuuni ja Liinu hallilla

Ruusu ja Unna. Liinukin roikkuu mukana Unnan kyljessä...hullu pentu :)

Napilla hyvä-äiti-päivä ja leikittää lapsia

Lätsä hakee rapsuja Seijalta

Yhtäkkiä huomasin,etää Tähti oli kiivennyt puomin päälle. Kiipesi just tuon kameralaukun yli kun katsoin sinne päin. Seija sitten ryntäs pelastamaan sen turvallisesti alas..

Tähti tähyilee ovella

Liinu ja Unski ihan jo läkähdyksissä

Lätsällä vauhti päällä!

 

Laitan vielä loppuun tuon Ruusun vitosradan, ainoa nauha mikä mulla on

www.youtube.com/watch