Eli kyllä ne pikku-vaavit taitaa sittenkin elossa olla...:) Maha alko kasvaa oikeestaan heti ultran jälkeen ja tietty pulleromahan helposti nyt erottaakin, kun karvat ajettiin ultraa varten pois. Nyt on 47 vrk menossa, aika menee hurjaa vauhtia. Tuntuu ihmeellisesltä, että parin viikon päästä meillä voi olla jo koiravauvoja! Nappi on madotettu viime viikolla, samaan syssyyn sai Supi oman kuurinsa. Mittasin Napin vyötärönympäryksen 43 vrk ja silloin se oli 52 cm, paljonkohan se nyt lienee? Pitäis laittaa Vinski mittaushommiin. Nimittäin Vinski jäi eilen kotimieheksi, kun lähettiin Taikan kans Tipsua hakeen Raahen mummulta. Tipsu tuli viikko sitten mummun kans junalla Raaheen ja hyvin on viihtyny, ei oo kotiin ikävöinyt. Hyvä vai huono asia, hmmm...Jätin koirat suosiolla Rovikseen ettei Napilla pukkaa kriisiä Minnin kans, kun viime kerralla oli vähän huonoissa väleissä. Ja nyt ei passaa kärhämöidä ettei vauvat järkyty. Tyttöjen kans käydään etelän turneella ja sitten palaankin kotiin mittailemaan Napin lämpöjä. Perjantaina mennään Pekanpäiville kuuntelemaan Dingoa! Minä vanha Dingo-fani, joka ei ole koskaan keikalle päässyt, odottaa päivää innolla. Vieläköhän sitä muistaa kaikki biisit ulkoa..?

Mulle on muuten tulossa nettisivut! Mun junakaveri Outi lupas mulle sivut tehdä ja nyt vain ootellaan jotain tunnuksia, että Outi pääsee niitä kunnolla värkkäämään. Sivut löytyvät sitten osoitteesta www.highvolts.net.

Nyt ollaan siis Raahessa ja ilma on hiivatin kylmä ja pilvinen. Kesää odotellessa käytiin tyttöjen kanssa uimahallissa. Olihan nuo jo rannalle  menossa, mutta jätettiin sitten suosiolla väliin. Niin oonko unohatnut mainita, että mulla alkoi 4 vkon kesäloma toissapäivänä!!!!Toivottavasti jonakin päivänä ois sen verran lämminta, että vois olla vaikka shortsit jalassa. Ja toppi päällä. Tai vois mennä rannalle. Mutta onhan tämä pelkkä oleskelukin ihan kivaa!

Palataan.