Tuumasivat I-pennut, kun valioituvat samana päivänä koko kööri :)

Elikäs riemukas oli päivä meille 12.1.13 jolloin Jeccu (HV I Am A Hooligan) sai Lahdessa FI MVA tittelin nimeänsä koristamaan, samoin Lätsä (HV Instant Doggee) ja Tuuni (HV Isla Wuffy) Kajaanissa. Jeccu oli VSP, Tuuni ROP kera Cacibin, Lätsä VSP kera cacibin.

Olihan se kyllä hullua :) Toki ajatus tästä triplavalioitumisesta kävi mielessä, kun kaksi vuotta tullut kaikille mittariin ja nyt olisi mahdollisuus se kolmas serti vastaanottaa. Mutta eihän sitä tosissaan uskaltanut ajatella, ei lainkaan.

Tässä Jeccu valioituu Lahdessa, siellä on kaikki iloisia tuomaria myöten :) Tuomarina Marianne Holm.

jecculahti-normal.jpg

Kajaanissa vähän hillitympää menoa. Tuuni vasemmalla ja Lätsä oikealla, keskellä tuomari Frederica Lochs-Romans Hollannista

kajaani%20ropvsp-normal.jpg

Kävihän siellä kehässä myös pyörähtämässä H-sisarukset Unna (HV Hocus-Pocus) ja Ruusu (Hv Hippie Flower). Ei oo tyttöset kehässä käyneetkään pitkiin aikoihin, Ruusu viimeksi alle 2-vuotiaana ruipelona.

Molemmat sai ERIn ja Unna oli vieläpä PN2.

Niin ja käytiin me sitten edustamassa myös agilityssä yhden startin verran edellisenä päivänä. Meidän pentusia sieltä löytyi heti mahdottomasti, kun paikalla oli Unna, Tuuni, Ruusu, Lätsä, Tiuku ja Liinukin tuli Kokkolasta paikalle.

Lätsä sai hienosti ekan nollansa, sij.3.  maxi1-luokasta, samoin Unna sai nollavoiton medi3-luokasta. Tiuku ja Liinukin töröttivät palkintopallilla, vaikkei ihan nollaa tullutkaan :)

Mitähän muuta me ollaan puuhasteltu tässä viimeisen parin kk:n aikana.

No aksattu on muutamat kisat, kasvatit ovat kunnostautuneet erinomaisen hyvin tällä saralla :)

Liinu aloitti siis agilitytaipaleensa ja onkin esittänyt hienoja ratoja. On kyllä niin kaunista katseltavaa Sannan ja Liinun meno ja jos nyt olen kärryillä pysynyt niin yksi nollakin on tullut jo 1-luokasta.

No Lätsälle ja Marjolle on tapahtunut "jotain" ja nousivat tälle vuodelle kolmella peräkkäisellä startilla kakkosluokkaan, ihan huikeaa!

Samoin Tiuku nousi viime viikonloppuna kakkosiin, linkitänpä oikeastaan radan tänne, kun on tuossa hollilla. Toivottavasti Tuija ei tapa mua :) Mutta kyllä tätä kelpaa esitellä.

http://www.youtube.com/watch?v=bbcQEL12Sdo&feature=share

Sitten vielä Liisa ja Tähti saivat toisen nollansa medi2-luokasta, enään yksi ja siirtyvät kuninkuusluokkaan.

Me ollaan käyty Kajaanin jälkeen kaksissa kisoissa; Oulussa ja Piteåssa.

Huomaa ettei ole startteja juurikaan alla sitten viime syksyn, niin epävarmaa on meno. Itsellä vaivaa kyllä täydellinen itseluottamuksen puute omien ja koirien taitojen suhteen ja se kyllä näkyy. Ei tahdo pysyä paketti kasassa koko rataa, samoin aivan liikaa varmistelen, joka kostautuu sitten monessa asiassa.

Oulun kisoihin olen kyllä tyytyväinen, vaikka vain yksi nolla tulikin, Unski voitti sillä luokkansa. Ruusun menokin alkaa olla jo parempaa. Sillä on ollut selkä ihan jumissa, nyt ollaan ahkerasti hierottu sitä. Niillä menee Pilkkeen kanssa tuo riehuminen aivan mahdottomaksi, samoin Piksulla on ikävä tapa roikkua sen hännässä kun juoksevat täysiä. Selkä ei taida hirveesti tykätä noista äkkinykäyksistä ei myöskään häntäkarvat, jotka ovat hävinneet aika lailla. Hyppysertikin oli melko lähellä, tuossa videolla onkin se hypärirata. Luokan nopein aita, mutta tuo rima sitten tipahti alas. Ruusulta ja Unnalta puuttuu yksi hyppyserti hyppyvaliosta.

http://www.youtube.com/watch?v=2J-PpO0gCOo&list=UUWjFo0ME6lwSt8kGyliw7nw&index=2

Viime viikonloppuna oltiin Piteåssa Unnan, Ruusun sekä Seijan ja Tuunin kanssa.

Kaikki saivat sentään vähintään yhden nollan, mutta missään iskussa ei todellakaan olla. Ruusulla meni parhaiten, sai nollat sijoituksilla 2., 3. ja 2. Noilla kakkossijoilla heltisi myös hyppy-ja agisertit. Sanoin kyllä ettei me agisertiä tarvita, mutta antoivat kuitenkin. Sillähän on Ruotsista jo agiserti, valionarvo odottaa vain sitä, että saadaan viralliseksi tuo FI AVA, jotta voin anoa ruotsinvaliota. No hyppyserti me otettiin kuitenkin ilolla vastaa, koska oli kolmas Ruotsista ja näinollen siitä tuli S AVA-H :)

Nyt on pakko lopettaa, jatkan myöhemmin...