Siis Nappi raskautetussa tilassa. Mitään ulkoisia merkkejä ei nyt vielä tietty ole havaittavissa, mutta ei myöskään pahoinvointia ja ruokahaluttomuutta, jotka vois paljastaa tiineyden. Ruokahalu on vielä entistä suurempi, joten voihan se olla hyvä merkki...kai...Pitäs muistaa varata ultra-aika, aattelin ens viikon perjantaita eli 6.6. Me lähtään Napin kans lauantaina Ouluun SM-joukkue TOKO-kisoihin, ois kiva jos asia ois siellä jo tiedossa. Meille tuli kutsu joukkueeseen viime viikolla, kun oli tullut sairastumisia, joten lähtään paikkaamaan niitä. En ole ollenkaan näitä tokojuttuja suunnitellut, kun ei ollu joukkueenvalinnan aikoihin mitään tietoa miten pentuprojekti edistyy. Nyt se tulee itseasiassa ihan hyvään aikaan, juoksu on loppunut ja mahdollinen raskaus vielä sen verran varhasessa vaiheessa ettei se koiraa häiritse. Tietty se voi olla jossain hormonihöyryissä eikä tottele ollenkaan, mutta sittepähän on ainaki siihen selitys valmiina. Nyt pitäis varmaan pikkasen reenaillakin, aattelin huomenna raahautua kentälle; eka kertaa tälle keväälle...

Tänään ollaan oltu Maaritin ja Heidin kanssa meikkiopissa Paula Nikan luona. Paulahan piti meidän työporukalle värianalyysilientoa ja värikarttahommeleita. Mää en sinne päässy ku V oli koulussa sen illan enkä viihtiny tyttöjä sinne raahata kaikkien iloksi, joten mulla ei nyt sitten värikarttaa ole. Kovastihan ne tuolla töissä niitten värikarttojen kanssa huseeraa, kaikki vaatteet menee niillä uusiksi ja vaateostoksilla käydään sen kartan kanssa. Kadeko...? En ikinä. No kuiten tämä meikkausopetus on jatkoa sille hömpötykselle. Kauniina me kotia tultiin tai ainakin kauniimpana kuin luonnontilassa, joten sinänsä onnistunut reissu. Jotenkin vaan itelle jäi semmoinen olo, että jaa-a. Ehkä sitä odotti jotain vielä enemmän, että ois saanu sellaisen glamour-meikin, tää nyt oli semmonen arkimeikkaus. Meillä on työporukan kans ollu muutenkin aktiviteettia viime aikoina; viime perjantaina käytiin hohtokeilaamassa ja sen jälkeen yhdellä huurteisellä kaupungin sykkeessä. Meille tuli Ilonan kanssa yksi hälytystehtävä, mutta hoidettiin onnistuneesti homma kotia:) Ja sitten ihme ja kumma; kaupunki tarjoaa meille 10.6. ilmaisen ristelyn Kemijoen Helmellä ansiokkaasta ja tuloksellisesta vuodesta! mikähän koira tässä on haudattuna...? No risteily otetaan toki ilolla vastaan!Täytyy kyllä sanoa, että meillä on kyllä mukava jengi töissä ja aina ilolla näitä yhteisiä häppeningejä oottelee:)

Eilen oli Tipsun kevätjuhlat. Hienot esitykset oli järjestetty, kuvia niistä laitan sitten joskus. Ens syksynä niillä vaihtuukin sitten ryhmä ja niistä tulee eskareita, kauhia ku sekin on jo noin vanha. Ja minä aina vaan niin nuori. Mistähän sekin voi johtua? Jospa mää oon vaan joku luonnonoikku...:)

Mitähän vielä. Niin, ylihuomenn ois terveyskeskuksen valmiusryhmän/katastrofiryhmän harjotukset terveydenhuolto-oppilaitoksessa. Meitä on kaksi ryhmää, kummassakin lääkäri, pari hoitsua ja lääkintävaksi. Siellä sitten koko päivä reenaillaan kaikkea mahdollisia potilastapauksia, lähinnä kai monivammapotilaan hoitoa. Saa nähä miten sitä on pää sekaisin sen jälkeen. Raijataan ne meidän rinkat sinne mukaan, painaa saman verran ku minä ja tavaraa on ku sekatavarakaupassa ja sieltä pitäis sitten jotain löytääkin ja vielä osata niitä käyttääkin. Voi olla mulle liian vaativa tehtävä, mää oon varmaan se meidän ryhmän katastrofi. No harjoitus tekee mestarin!!!

Nyt en jaksa enempää kirjotella, lähen pesemään nuo meikit pois ja unta palloon.