Oon tässä tunnin kirjoitellut blogia ja nyt sitten onnistuin hävittämään kaikki tekstit tallentamatta niitä!!!!Nyt sapettaa ja kunnolla. No typistetäänpä koko kesän kuulumiset;

Kesäloma 28.7.-23.8. Loma meni hyvin ja nopeasti.

Scahpendoesleiri meni hyvin ja nopeasti. Eiku oikeesti oli tosihyvä leiri ja erinomaiset kouluttajat. Ja jos oisin Janita Leinosen opissa aina niin vähän me oltais Napin kanssa huippuja :) Tai sitten mulla ois bortsu ja me oltais vielä huipumpia :)

Tukholmassa käytiin tytöjen ja Vinskin kanssa. Oli kuuma ilma ja kierreltiin nähtävyyyksiä. Hauska reissu, mutta liikaa kävelemistä :)

Mökillä Punkalaistumella oli hauskaa ja uitiin tyttöjen kanssa kuin delfiinit. Vinski ui kuin merinorsu. :)

Kauhavan turnee. Syötiin kovasti, uitiin ja oltiin rannalle. Oli hauskaa. Kiitos Sartsa!

Tipsu meni kouluun. Hyvin on koulu lähtenyt liikenteeseen ja en ole enään niin järkyttynyt, että lapseni on jo niin iso, että on koulussa. :)

Napin kanssa kaksi voittajaluokan kisaa ja kaks kakkostulosta. Eka kisa oli superhieno! Koira teki kaiken mitä osasi ja vähän enemmänkin. Pientä viilaamista ja kaukot nollille. Toka kisa huonompi, ei yhtä skarppina. Ruutu nollille ja kaukoista vitska. Kaukot täytynee aloittaa ihan alusta, etenee.

Agilitykisoja ollut muutamat. Viime vkonloppuna kaikki kisat reilusti alle ihanneajan, jee! Kehiteltiin Aan kontaktiongelma samalla, mutta yks nolla sentään saatiin. Edellisvkonlopultakin pari nollaa, mutta 1-3 s yli ihanneajan. Tultiin kuitenkin PM-kisoissa tokaksi.

Viikon päästä Napilla luonnetesti, mielenkiinnolla odotan.

Ilmoitin sen tokoon lokakuulle, miettinyt ilmoittaisko jo jonnekin syyskuullekin. Maksettuja harjoituksia.

Vinski on aloittanut kouluttamaan Ruusua :)