Niin se viime vuosi mennä vilisti aivan mahotonta kyytiä! Nyt taas tuottaa suuria hankaluuksia opetella kirjoittamaan 2009, varsinkin töissä se ois ihan tärkeää muistaa.
Just tuossa laittelin kuvia koneelle, joten käydäämpä viime päiviä niiden avulla läpi. Joulunalusviikolla käytiin leikityttämässä Unnaa ja Ruusua, tarkoituksena oli ottaa myös posetuskuvia, mutta ei nuo meidän showchampionit oikein suostunut yhteistyöhön. Laitan nyt kuitenkin pari sivuprofiilia.

Ruusu


Unna


Mummu ja pappa tuli viikonloppuna hakeen tytöt Raaheen, kun Vinskillä oli vielä aattona töitä ja me päästäisiin lähtemään vasta iltapäivästä ajeleen sinne päin. Tytöt lähti maanantaina matkaan ja me jäätiin kotia muka järjesteleen ja pakkaileen. No toteutus oli aika heikkoa, pakkaaminenkin jäi aattoaamuun. Tytöt sai kuitenkin rauhoittua mummolassa ja asennoitua joulun odotukseen. Kun päästiin Vinskin kans Raaheen joskus kuuden aikoihin niin syötiin ja aloitettiin pukin odotus. Tässä sitä ootellaan...


Tulihan se pukki lopulta lahjasäkkien kera


Ja me kaikki oltiin oltu niin kauhian kiltteinä...


Koirat ei vissiin ole ollunna kovinkaan kiltteinä viime vuonna, kun kukaan ei saanu yhtään pakettia...

Välipäivinä käytiin moikkaamassa Pattijoella Luva-siskoa. Luvahan asustelee siellä Jossun pesueen ilona ja autuutena :) Luva on mun sijoitusnarttu ja se mun ykkössuosikki Napin pentueesta. Edelleenkin se ihastuttaa minua suunnattomasti sekä luonteensa että ulkonäön puolesta. Otettiin viisikuukautisposet, jotka onnistuivat alkuvaikeuksien jälkeen yllättävän hyvin. Tässäpä näitä kuvia.
Luva


Ruusu
Siskot rakkaat


PerhepotrettiTämä oli niin hullu kuva, että pakko laittaa tänne. Mitähän tuo meidän Ruusu tuossa oikein aikoo


Tapsa mittas lapsukaiset säkämitalla ja yllätys oli suuri kun olivat suurinpiirtein samankokoiset. Ruusu kun on tuommoinen kapoinen kaveri niin se näyttää tosi korkealta. Nytkin Luvaan verrattuna se tuntui varsinaiselta hongankolistajalta, mutta ei se olekaan niin kauhea hujoppi kuin miltä näyttää!!!Ehkäpä se sittenkin saattaa jäädä medi-koiraksi! Strategiset mitat olivat Luva 37 cm ja Ruusu 38 cm.

Uutta vuotta vietettiin Roviksella ja saatiin Api tytöt tänne seuraksi. Lystiä oli ja syötyäkin tuli taas oikein olan takaa.
Laitetaanpa pari kuvaa näistäkin kemuista, kun kerran kuvasaastelinjalle on lähdetty...

Tytöt skoolaa, kun ne sai oman shampanjapullon. Siis lasten sellaisen. Oli kyllä vähän karun kuuloista kun Taika 4 v. tuli sanomaan, että mää haluan sitä lasten VIINAA!

Ruusu lepäilee Ninnin kans

Api laulaa karaokee

Ninni ja Api paistaa tinoja


Tytöt katselemassa raketteja


No nyt lopetan tuon kuvien laiton!

Tällä viikolla oon käyny pari kertaa treenaamassa agilityä Napin kanssa, edelleenkin se takkuaa. Unnan kanssa ollaan käyty myös aloittelemassa agilityn alkeita ja reipas pikku oppilas Unna onkin! Unna on käynyt Seijan kans myös pk-tottistreeneissä ja hakuharkoissa, tosi kiva kun riittää intoa harrastuksiin!
Tämä tammikuu onkin sitten aikalailla koiraharrastusten täyttämä, ainakin viikonloput. Ens vkonloppuna meille tulee tänne Vihdistä Mia Skogster pitämään tottelevaisuusseminaaria, Nappi on saanut sinne koirapaikan, joten innolla odotellaan uusia vinkkejä. Sitten olisi seuraavana vkonloppuna tokokisat Torniossa,avo-luokassa edelleen, koska haluan sen koulutustunnuksen. Voittajan liikkeitä ollaan kuitenkin nyt enimmäkseen treenailtu. Ja 24-25.1 ois Kemissä pakkasralli agikisat, jonne ilmotin Napin kuuteen starttiin. Toivottavasti saatais edes se yksi nolla, vaikka tämänhetkisellä osaamisella ei tunnu kovin realistiselta. Kemissä kilpaillaankin hienoissa olosuhteissa, kun junkohalliin on saatu tekonurmi. Pitää nyt vain toivoa, että ihmiset osaavat käyttäytä siellä koiriensa kanssa ja hallia nurmineen saataisiin käyttää uudelleenkin.