kun tuo aika rientää niin vikkelään. Huomenna on jo maaliskuu!!

Viime viikonloppuna oltiin Nappulan kanssa agikisoissa Haaparannalla. Ullan ja Nenan kans oltiin reissussa ja matkalla Ullalta kyselin mitä siihen Ruotsin agilityvalion titteliin tarvittiinkaan. Just ja nolla siirtyy edellä olevalta jo se on jo S AVA. Ihan kiva homma.

No turhaan kyselin... ei ollut ava-titteli lähelläkään meitä. Molemmilta radoilta napsahti iloiset hylsyt. Nappi oli vähän liian irtoavaisella tuulella, varsinkin  toka radalla, jossa hehkutin sitä ennen rataa Lidl halppiskissanruoka-annoksella eli superpalkalla. Aina kun rata vähänkin kääntyi sinne suuntaan missä mun reppu ja kissanruoka oli niin Nappi irtos kun tuli perseen alla. Pujottelusta lähti pariin otteeseen kesken pujottelun. Joo, ei ollu homma ihan hanskassa. No se oli kiva, että vauhtia löytyi. Vvielä kun saataisiin sitä hallittavuutta.

Eli sm-nolla-tilanne on edelleen huono, yksi kappale. Kiirettä pukkaa.

Töissä ollaan suoriuttu kauheasta katastrofista tässä pari viikkoa sitten. Meillä oli katastrofiharjoitus, juna kaatunut, siinä reilu parikymmentä loukkaantunutta. Mukana myös meidän terppakeskuksen valmiusryhmä Minähän hermoilin tuota harjoitusta etukäteen, mutta ihan hyvinhän se meni sitten kun sinne "onnettomuuspaikalle" pääsi. Mukana oli tietty paljon muitakin pelastajia kuin me ja potilaat kuskattiin ihan oikeasti poiskin sieltä ja katottiin samalla resursseja sairaalan suhteen eli minkä verran se vetäisi jos oikeasti tuollaista sattuisi.

Tällä viikolla meillä oli työnjakohankkeen eka tentti ja torstain ja perjantain olin saman projektin tiimoilta päivystyksessä "harjoittelussa". Ihan mukavaahan siellä oli, mutta kyllä se oma työpaikka vie kuiten selkeästi pidemmän korren!

Koirien kanssa ei olla taaskaan ylenmäärin treenailtu. Napin kans käyty kerran viikossa agitreeneissä, tokotreeneissä ei sitäkään. Kotona oon sentään muutaman kerran saanut treenattua.

Tänään meni Napin kans hermot, kun se lähti haukkumaan pilkkimiehiä, jotka tuli yllättäen vastaan. Sitä se ei todellakaan yleensä tee. Tai ainakin jos suunnittelee niin tottelee kyllä kun komentaa. Palo hihat kyllä ihan totaalisesti ja nyt kyllä harmittaa kun tuli sitä vähän liian lujasti komennettua. Itsehillintää Riikkaseni...

No laitanpa pari kuvaa; osa tämänpäiväisiä ja osa aiemmin tältä kuulta.

Minnie

Schapendoesit vauhdissa

Corgi vauhdissa

Ruppana juoksee

 

Suru  tarkkailee tilannetta

 

Ja Ruusu poseeraa