...High Volts Hippie Flower eli RUUSU, meidän ikioma kukkanen...
1877529.jpg
Kuva on jo vanha eikä mitenkään edustava, mutta menköön. Uutta tässä asiassa oli se, että Laikku on saanut nimen. Kun vaihtoehtona oli Horsma, Hortentsia ja Ruusu, niin ihan hyvä valinta...Ja olihan sillä yhtenä vaihtoehtona Söpö, koska Vinski on jo vuosien ajan nähnyt lööpeissä otsikon Söpö suomenmestariksi. Ja kyseessä ois siis Vinski ja Vinskin huippukoira, joka näissä unelmissa on sheltti, joten nimi jäänee odottelemaan sitä shelttiä (eli aika kauan aikaa vielä menee...)

Jossu oli päivittänyt blogiinsa huippuhienoja kuvia Luvasta (haluaa sen järkkärin!!!), joista yritän hienon posekuvan tänne ihan omalla luvalla siirtää. Onko jotain eroa havaittavissa tuohon mun kuvaa...?
Enkä ymmärrä miten se on saanut tuon koiran seisomaan noin hienosti????
1877563.jpg
kuva JF

No koska Luva oli aloittanut jo agilityuransa, niin pakkohan meidänkin oli jotain yrittää...Eli eilen ryhdistäydyin ja menin 2-3-luokkalaisten agiharkkoihin pentujen kanssa. Aloitetaan suoraan huipulta, eli suunta vain alaspäin...Pennut kävi pareittain siellä kuulostelemassa harkkojen tunnelmia, innoissaan olivat! Ainoastaan Täplää meinas homma vähän jänskättää, joten Täplälle nyt tehokuuri päälle! Tänään mentiin sitten uudestaan kentälle pentujen kanssa ja jokainen pääsi yksitellen kentälle; harjoiteltiin "etenemistä" kupin avulla, luoksetuloja ja jokainen kiipesi sellaisen puolen metrin korkuisen mini A-esteen. Oikein olivat kuuliaisia oppilaita, kun olivat yksitellen. Silloin kun kaikki neljä on yhtä aikaa niin ei oo silmiä ei korvia...Täpläkin oli nyt oikein rentona, kun oli vähemmän häiriöitä. Pitää käydä vielä pari kertaa tällä viikolla uudelleen kentällä+muuallakin, koska nythän eletäään tärkeitä aikoja sosiaalistamisen suhteen. Nappikin pääsi tekemään yhden pikku ratapätkän sitten maaliskuun agikisojen,  jolloin on edellisen kerran esteillä käynyt. Ohjaaminen oli ihan hukassa, joten kovasti pitää taas harjoitella, että  jotain tulosta taas saataisiin.

Rekisteröintipaperitkin ovat varmaan tulossa lähiaikoina, koska maanantaina tuli maksu niistä ja sen jälkeen aikovat rekkarit lähettää. Eli pentusten omistajat, varmaankin ensi viikolla postilaatikko kolahtaa!

Ai niin, pitää vielä illan tragediasta kertoa. Ruusu ei joko pidä uudesta nimestään tai uudesta kodistaan, koska yritti tänään hirttäytyä. Tuossa illan päälle jotain puuhastelin  ja kuului vikinää. No se ei ole mikään ihmeellinen ääni, kun nuo pennut alati toisiaan pureskelevat. Vinkuna jatkui ja jatkui ja aattelin, että pakko kai mennä katsomaan mikä siellä on tekeillä. Pennut oli makkarissa ja Ruusu makas reporankana lattialla. Ihmettelin, että miten se noin rauhallisena siellä vain makaa, koska silmät oli kuitenkin auki. Rupesin tarkemmin tutkimaan asiaa, niin huomasin, että ne oli repinyt makkarin UUSIA verhoja ja saanut revittyä ohuen kaistaleen vähän irti verhosta ja oli tunkenut päänsä sinne väliin. Sitten se oli pyörinyt siinä niin kovasti ympäri, että verho oli tiukalla rullalla aivan ylös asti. Ja tiukalla oli se nauha siinä sen kaulan ympärilläkin, ei meinannut sormea saada sinne väliin.Yksin kun se ois ollut kotona, niin se ois ollut mennyttä. Oli nimittäin aika heikolla hapella. No hengenpelastaja-omistaja-kasvattaja Riikka tuli ja pelasti vaavelin ja nyt se paahtaa taas entiseen tyyliin. Vaara vaanii siis kaikkialla, ei olis ihan ekana tullut mieleen, että koiranpentu vois hirttäytyä VERHOON?????